Vrei să-ți dai refresh la garderobă? Iată TREI accesorii care vor da un „boost” stilului tău vestimentar

Author: Oana Picerea

Potrivit unor statistici făcute de specialiștii din aria stilistică, femeile sunt cele care au, în medie, mai multe piese vestimentare în dressing, față de bărbați. De asemenea, acest lucru se aplică și în cazul accesoriilor. Iar, dacă tu te-ai decis că este momentul să îți dai un refresh la garderobă, atunci există câteva elemente care nu ar trebui să îți lipsească, sub nicio formă, din dulap. Aceste accesorii vor oferi un „boost” stilului tău vestimentar și te vor face să te simți, garantat, ca pe un podium.

Iată câteva elemente care nu ar trebui să îți lipsească din garderobă și care vor da un refresh total stilului tău vestimentar:

  • Revizuirea garderobei și înlăturarea articolelor vestimentare pe care nu le mai porți este un pas important, mai ales atunci când vrei să îți faci loc în dressing. Însă, nu uita că același proces trebuie să îl faci și la încălțăminte. Și, având în vedere faptul că se apropie cu pași repezi sezonul rece, atunci ai putea opta pentru achiziționarea unor perechi de cizme de damă pe care Modlet.ro le are în ofertă. În acest sens, ai ocazia să îți alegi dintre o multitudine de perechi de încălțăminte speciale pentru perioada rece. Depinzând de preferințele personale, poți alege dintre cizme înalte sau scurte, de diferite culori și din diferite materiale. Fie că alegi cizme din piele, fie că alegi cizme din material textil, cu siguranță vei putea face o serie de combinații vestimentare inedite.

  • Un alt accesoriu pe care nu ar trebui să îl treci cu vederea este geanta sau poșeta. O geantă din piele sau o poșetă dintr-un material catifelat îți va întregi, categoric, ținuta vestimentară. Mai mult decât atât, îți va oferi și un „boost” stilistic. Geanta este un accesoriu care poate fi asortat cu ușurință, indiferent dacă este o ținută office sau o ținută casual. În ambele situații, geanta potrivită va face diferența. În plus, dacă trebuie să fii prezentă la un eveniment important, precum o nuntă sau un botez, și îți dorești să îmbraci o rochie de seară, poți opta pentru asortarea acesteia cu o poșetă tip clutch.

  • Din dressingul tău nu ar trebui să lipsească nici colierele statement. Acestea pot fi purtate la o multitudine de ținute. De exemplu, atunci când mergi la birou și abordezi o ținută simplă, formată dintr-o cămașă lejeră și un pantalon drept, poți purta în zona gâtului un colier supradimensionat. Acest accesoriu va oferi un plus stilului vestimentar. Pe de altă parte, acest tip de colier poate fi purtat și la o rochiță vaporoasă, lejeră, de vară, dar și la o ținută classy.

Cu elemente simple și frumoase, de la haine până la accesorii, garderoba ta poate atrage, cu ușurință, privirile celor din jur. Dacă te-ai decis să ieși din zona ta de confort și să dai un „refresh” garderobei tale, atunci, mai întâi, trebuie să faci ordine în dressing și, apoi, să începi shoppingul! O pereche de încălțăminte comodă și durabilă, un accesoriu șic și zâmbetul de pe buze vor atrage, întotdeauna, atenția celor din jur.

Sursă foto: Pexels.com