Vrei sa-ti faci un TATUAJ? Gandeste-te bine inainte. NU VREI sa ajungi in situatia acestei fete! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 21 oct 2020, 16:25

O greseala stupida a costat-o pe o tanara din Belgia mai mult decat fizicul ei, dupa ce si-a tatuat pe fata nu mai putin de 56 de stele.

Vara trecuta tanara se pregatea sa scoata din buzunar 11.000 de euro  pentru o operatie cu laser si spera ca pana in luna septembrie nu va mai avea tatuajul.

 

Insa, la aproape trei ani de cand si l-a facut, constelatia de pe fata ei nu da niciun semn de stergere. In iulie 2009, Kimberley Vlaeminck si-a mintit familia si reporterii, spunand ca i-a cerut artistului Rouslan Toumaniantz sa-i tatueze doar trei stele in dreptul ochiului.

 

Pentru ca regreta foarte mult alegerea facuta, fata a sustinut ca artistul a inceput sa adauge din ce in ce mai multe stele, profitand de faptul ca ea adormise in scaun.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Capture-ff966186fe3e955216c12a5aac3b82ad.JPG

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

 

Ulterior el si-a retras insa oferta, lasand-o pe tanara sa plateasca in intregime interventia. Desi tratamentele cu laser sunt eficiente in inlaturarea tatuajelor, chiar si cele mai avansate tehnologii vor lasa semne pe fata tinerei.

 

Rouslan Toumaniantz spune ca acum nu regreta ca a tatuat-o pe adolescenta pentru ca acest lucru i-a facut publicitate. De la acest incident, artistul le cere clientilor acordul scris pentru a-i tatua.