Vrei sa-ti maresti buzele? Uite o noua modalitate care poate fi facuta acasa! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:08

Un nou produs face ravagii in randul doamnelor si domnisoareleor care isi doresc buze mai mari si asta fara a apela la un medic estetician.

Asadar a iesit pe piata un nou produs menit sa le ajute pe fetele care viseaza sa aiba buze voluminoase. In ce consta? Este vorba despre un aparat special folosit impreuna cu o crema, care odata aplicate maresc considerabil buzele. Operatiunea poate fi facuta acasa in fata oglizii, singurul lucru la care ar trebuie sa ai grija este sa ti le maresti cu cateva ore inainte de a iesi din casa deoarece pe alocuri poti ramane cu mici semne.


Rezultatele sunt de-a dreptul incredibile si daca vrei sa afli mai multe despre acest produc miraculos poti urmari materialul video atasat mai jos in care una dintre adeptele acestei proceduri a aratat cum se pune in practica, dar si care au fost rezultatele.

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.