Vrei sa-ti permiti orice si sa traiesti in puf si lux? Atunci angajeaza-te la Prime Studios

Author: Oana Iosif
Actualizat: 03 aug 2021, 13:16

Daca e sa luam in considerare salariul minim pe economie, puf si lux n-ai sa vezi prea curand, doar poate prin filme. In Romania cu banii facuti pe o luna ai de platit facturi, produse casnice, mancare, haine si incaltaminte, produse pentru igiena personala, mai mergi si la medic, fereasca sa se mai strice si ceva, iar daca ai si copiii, nici macar doua salarii nu ajung uneori. Oricat ai strange cureaua, la finalul lunii cand tragi linii observi ca salariul ti-a ajuns fix pentru a supravietui, nicidecum sa te mai rasfeti cu ceva.

Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca multe femei ajung sa munceasca in locuri ce le sleiesc de orice putere, fizica sau psihica si-si pierd pe zi ce trece fericirea si orice raza de speranta din suflet. Se distrug si se sting incetul cu incetul la un loc de munca care nici nu le este pe plac, nici nu le aduc vreo alta satisfactie financiara. Ori asta nu e viata, tocmai de aceea o mare parte din romance sunt depresive. Si prefera sa lucreze la un job toxic, decat sa depinda vreodata de banii unui barbat. Un lucru laudabil, insa cand e jobul nepotrivit nici asta nu e o solutie. De aceea, Prime Studios se mandreste sa spuna ca are are angajate fericite din toate punctele de vedere, iar daca esti si tu interesata de angajare la un studio de videochat din Bucuresti, acesta este locul perfect.

Care sunt avantajele colaborarii cu Prime Studios

Sa incepem cu inceputul, adica salariul fix. Acesta este mai mult decat ofertant, fiind practic dublu decat minimul pe economie, atingand in sfarsit independenta financiara. Pe langa acesta, modelele Prime Studios sunt constant motivate de a face ore suplimentare in conversatiile online, fiindca pot castiga comisioane, dar si premii. In fiecare luna, modelul cu cele mai multe ore este trimis intr-un city break. Cu siguranta la vechiul job abia aveai timp sa respiri si singurul loc unde calatoreai era spre dus si apoi spre pat. Si apoi in weekend planurile tale de calatorie erau dormitor - baie - bucatarie - dormitor. Cand vine vorba de videochat Bucuresti angajari, Prime Studios este un loc de top, exclusivist.

Aparatura folosita aici este performanta, vei lucra in camera ta proprie, in lux si vei face doar ce te simti tu confortabil. Pentru prima luna de lucru primesti un bonus de 500$, iar daca aduci si o prietena in echipa, dupa prima sa luna de lucru primesti inca 200$. Singura cerinta ca sa te angajezi aici este sa stapanesti bine limba engleza, insa nu este un criteriu ce te scoate din ecuatie. Fiindca cei de la Prime Studios isi formeaza modelele dupa propriile lor principii, acestia ofera chiar si cursuri gratuite de limba engleza timp de 3 luni, cu posibilitate de prelungire.

Acestia iti ofera suport pentru orice problema ai avea, tocmai de aceea ei au ajuns sa fie cheia fericirii multor femei din Romania. De asemenea, anual se organizeaza concursuri ce au ca premiu o operatie estetica la alegere la unul din cabinetele cu care colaboreaza. Deci, daca-ti doreai de mult poate o rinoplastie sau augmentare mamara, cu un pic de vointa si spirit competitiv poti avea parte de operatie gratuit. Insa, dupa ceva timp de lucru la Prime Studios ti le vei putea permite si singura.

Ce altceva trebuie sa mai stii

Programul este normal 5 zile/saptamana, 8 ore/zi. Jobul este 100% legal si chiar poti face anumite setari in ceea ce priveste confidentialitatea contului tau. Poti alege atat intre videochat normal, cat si cel non-adult, in care doar vorbesti cu membrii, acestia cautand de multe ori conversatii inteligente, poate un sfat sau alinare emotionala. Dupa 3 luni de munca aici, un model care nu are experienta in acest domeniu poate ajunge la sume de pana la 10 000 lei, un model de videochat de talie medie va castiga un minim de 15 000 lei, in timp ce cele care au deja experienta, adica cele care chiar aloca timp si interes catre dorintele membrului, nu neaparat cu experienta anterioara, pot ajunge la sume de minim 25 000 lei dupa 3 luni.

Toate acestea si multe alte beneficii le descoperi accesand pagina oficiala prime-studio.ro. Schimba-ti si tu viata si fii fericita, incepand o cariera la Prime Studios.

Contact: 0725 165 944

Adresa: Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.