Vrei un aliat pe perioada dietei? Teo iti spune cum sa mananci sanatos

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:22

Dupa ce Chef Antonio Passarelli a prezentat o reteta fresh, salata de pui, Teo a oferit cateva sfaturi referitoare la o alimentatie sanatoasa.

"Am senzatia ca vorbim despre o reteta dietetica, una care sa ne ajute peste perioada de vara, sa ne mentinem silueta. Oricat de priceput ai fi, nu esti mai priceput decat mine, care am fost toata viata intr-o batalie nesfarsita cu kilogramele. Nimeni nu se pricepe ca mine si am ajuns la 2 concluzii, dragul meu Antonio: primul lucru, iti trebuie vointa, iti trebuie stiinta. Nu te infometa, mananca de fiecare data cate putin, atent, cu grija, astfel incat sa nu ajungi la momentul ingrozitor in care cedezi psihic si mananci 1.000

de kCal dintr-o data si s-a dus pe apa sambetei tot ce ai facut in ultimul timp. Ca sa nu iti fie foame, mananca regulat alimente usoare care hranesc corpul si ajuta sanatatea".

Teo a mai spus ca un aliat de nadejde atat pe perioada dietei, cat si la terminarea ei, este Activia.

"Un aliat in toata perioada de dieta si dupa perioada de dieta este Activia.
Este preferatul meu din toate punctele de vedere. Va dau cateva motive: iaurtul contine proteine si calciu, putine grasimi si glucide, adica hraneste corpul cu nurienti esentiali. Cel de-al doilea motiv este ca Activia este un iaurt probiotic si mi-a ajutat intotdeauna sanatatea digestiva pe tot parcursul curei. Cu totii stim cat de importanta este sanatatea digestiva pe parcursul unui regim de slabit si nu numai".
##VIDEO116467##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.