Vrei un aspect fizic placut? Profita de operatiile de infrumusetare

Author: B.M.
Actualizat: 11 iun 2019, 12:28

Traim intr-o societate in care aspectul fizic este un lucru cu o importanta majora atat pentru modul in care ne percep cei din jur insa si pentru increderea pe care o avem in noi.

Nu mai reprezinta un secret faptul ca starea noastra de spirit este foarte des influentata si de modul in care aratam. Din fericire, in prezent am putea spune ca avem la dispozitie posibilitati nenumarate la care putem apela atunci cand ne dorim sa aratam spectaculos. Daca intr-o oarecare masura tinutele ne pot ajuta in acest sens, de cele mai multe ori, acest lucru nu este suficient, astfel ca adesea ne vedem nevoite sa apelam la servicii de cosmetica care sa ne ajute sa corectam acele imperfectiuni care nu ne plac la corpul nostru. Nimeni nu se naste perfect din punct de vedere fizic, insa atunci cand aceste imprefectiuni sunt la vedere, cu siguranta cele mai multe dintre noi ne dorim sa le corectam, astfel incat sa ne simtim si mai bine in pielea noastra.

Din fericire, lumea in care traim evolueaza intr-un ritm destul de alert, iar tehnologiile din mai toate domeniile devin din ce in ce mai performante si mai sigure. De aici nu face exceptie desigur domeniul serviciilor cosmetice, care astazi se bucura de o popularitate foarte mare. La celalalt capat ne aflam fiecare dintre noi, care in prezent avem nevoi care mai de care mai diverse din acest punct de vedere, astfel ca vorbim despre un domeniu destul de infloritor. Piata serviciilor cosmetice este una vasta, chiar mai vasta decat ne-am putea imagina si astazi, chiar daca poate ne vine greu a crede, aceste servicii au devenit mai complexe ca niciodata. De la clasicul epilat, pana la diverse modalitati prin care se poate obtine o remodelare impresionanta a diferitelor parti ale corpului pe care noi le consideram inestetice. Iata asadar cateva dintre cele mai comune servicii profesionale la care apelam cu toata increderea astfel incat sa putem arata exact asa cum ne dorim.

Implantul dentar.

Pierderea unuia sau a mai multor dinti reprezinta o problema reala si din pacate, de cele mai multe ori amanam sau chiar ignoram in totalitate acest lucru, ceea ce in timp atrage alte probleme de natura dentara, mult mai complicate si mai costisitoare. Cu totii ne dorim un zambet perfect insa adesea ne prezentam la dentist doar in momentul in care simtim dureri, astfel ca in anumite situatii putem pierde anumiti dinti din pricina acestui fapt. Intr-un astfel de context putem opta fie pentru o punte dentara (care sacrifica alti doi dinti vecini), fie pentru implant dentar, care are rolul de a inlocui dintele pierdut, fara a fi necesara sacrificarea altor dinti. In prezent, implantul dentar a devenit o procedura foarte comuna la care pacientii recurg in astfel de situatii, chiar daca initial era considerata, complexa si dureroasa. Din fericire tehnologiile evolueaza foarte mult, astfel ca in prezent un implant dentar nu mai pune la fel de multe probleme, nu mai este la fel de dureros si in plus materialele utilizate in crearea acestora ofera o rezistenta indelungata in timp, fapt pentru care pacientii apeleaza cu incredere la aceasta procedura atunci cand isi doresc o dantura perfecta, serviciu oferit si de Clinica Stomatologica Prolident.

Rinoplastia sau chirurgia nasului.

Imperfectiunile corpului nu mai reprezinta de multa vreme o problema iremediabila gratie serviciilor profesionale de chirurgie estetica, care nu doar ca pot corecta anumite parti inestetice ale corpului, insa ne pot ajuta simultan si sa solutionam anumite probleme de sanatate. Un exemplu foarte bun in acest sens este operatia de rinoplastie, care desi este menita sa corecteze forma nasului, simultan aceasta poate corecta si modul in care un pacient respira. Nu mai reprezinta o noutate faptul ca nu toti ne nastem cu o forma perfecta a nasului, astfel ca rinoplastia reprezinta unica solutie la care se poate apela in momentul in care se doreste corectarea formei nasului.

Rinoplastia insa este mai mult decat o procedura prin care se corecteaza forma nasului avand in vedere ca foarte multi pacienti doresc simultan sa solutioneze si problema deviatiei de sept, care in general presupune o respiratie ingreuntata si care in timp poate genera numeroase alte probleme de sanatate. Rinoplastia efectuata prin tehnici moderne nu lasa urme inestetice, iar recuperarea este mult mai usoara, fapt pentru care aceeasta procedura a devenit in prezent foarte comuna, indiferent daca vorbim despre deviatia de sept sau despre corectarea formei nasului.

Epilarea definitiva.

Indepartarea parului inestetic de pe corp este in prezent un lucru pentru care se preocupa atat femeile cat si barbatii, fapt pentru care epilarea definitiva a devenit un serviciu care a castigat foarte multa notorietate. Epilarea definitiva are ca si scop principal eliminarea foliculilor de par, astfel ca parul nu va mai creste. Spre deosebire de epilarea clasica, in care se utilizeaza ceara, epilarea definitiva este o procedura nedureroasa spre deosebire de cea clasica care ne este destul de bine cunoscuta. Epilarea definitiva se realizeaza prin intermediul unor aparate speciale, care este important sa fie omologate, astfel incat procedura sa nu implice niciun fel de risc major pentru pacient. Epilarea definitiva aduce desigur numeroase avantaje, astfel ca pe langa faptul ca aceasta ofera posibilitatea de a avea o piele mereu fina, raportand lucrurile pe termen lung, putem vorbi si despre o oarecare reducere de costuri avand in vedere ca epilarea clasica presupune totusi un cost permanent pe care eram nevoiti sa il suportam.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.