Vreme capricioasa! Ninsorile si ploile s-au intors VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:44

Frig, ninsori si ploi violente au fost in acest weekend in mai multe zone din tara.

La munte, temperaturile au coborat din nou sub zero grade si zapada depusa le-a reamintit localnicilor de peisajele de iarna.

Pe Valea Prahovei a nins abundent, iar vântul a suflat destul de tare si a viscolit zapada. Pe DN1, stratul de omat a ajuns la cativa centimetri, iar traficul rutier s-a desfasurat cu dificultate, mai ales ca soferii renuntasera la cauciucurile de iarna.

Nimeni nu se mai astepta la ninsori, mai ales ca în ultimele doua saptamâni a fost cald la munte.
Ninsoarea i-a luat prin surprindere si pe soferii care au trecut prin pasul Tihuta. La Resita, ploile abundente au inundat mai multe strazi din oras.

O ploaie de numai un sfert de ora a bagat spaima in mii de oameni din localitatea constanteana Tuzla, unde au fost inundate case, anexe si curti.

Apa a lovit atat de repede incat nici nu au avut timp sa reactioneze.
Nimeni nu si-a imaginat ca o ploaie de nici 15 minute ar putea provoca atatea pagube. Fiecare si-a aparat avutia asa cum a putut: ba cu matura, ba cu lopata, iar cei care au avut la indemina saci cu nisip au facut baraje.















 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.