Vreme închisă, ploi și temperaturi scăzute. Unde sunt anunțate ninsori. Prognoza meteo ANM marți, 29 noiembrie 2022

Autor: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru marți, 29 noiembrie 2022

Sursa: unsplash

Vremea se menține în continuare închisă și rece, iar precipitații nu vor lipsi. Iată prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 29 noiembrie 2022.

În ultimele zile ale lunii noiembrie 2022, meteorologii anunță o vreme mohorâtă în aproape toate regiunile țării. Iată ce se întâmplă cu temperaturile, dar și în ce regiuni ale țării va ploua sau vor fi precipitații mixte.

Prognoza meteo ANM marți, 29 noiembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Pentru ziua de marți, 29 noiembrie 2022, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță un cer acoperit de nori, dar și precipitații slabe, sub formă de ploaie, în special în Dobrogea, Muntenia, Oltenia și sudul Banatului.

În zona Moldovei, meteorologii anunță că precipitațiile vor fi mixte, astfel că pot fi condiții de lapoviță și ninsoare, în timp ce în Carpații Meridionali și Orientali, izolat va ninge. În restul țării, cerul va fi variabil, însă nu va ieși soarele, atmosfera fiind una închisă întreaga zi.

Regimul termic va fi unul normal pentru finalul lunii noiembrie, astfel că marți, 29 noiembrie 2022, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță temperaturi maxime cuprinse între 1 și 8 grade.

Minimele din noaptea de marți spre miercuri se vor încadra între -4 și 6 grade. În zonele unde temperaturile vor fi ceva mai scăzute, meteorologii atrag atenția că pot să apară condiții de polei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vântul va sufla slab și moderat în aproape toată țara și doar pe litoral și în sudul Banatului va atinge viteze mai mari.

Citește și: Vremea Crăciun 2022 și Revelion 2023. În ce zone din țară va ninge de sărbători. Prognoza meteo ANM pentru următoarea perioadă

Vremea în București marți, 29 noiembrie 2022

În București, vremea va fi închisă în cursul zilei. Cerul va fi acoperit de nori, iar la primele ore ale dimineții va ploua slab. Vântul va mai prezenta unele intensificări pe timpul zilei, atingând la rafală între 35 și 45 de km/h. Temperatura maximă din timpul zilei va fi cuprinsă între 5 și 7 grade, iar minima din noaptea de marți spre miercuri se va încadra între 3 și 4 grade.

Cerul va fi noros și pe timpul nopții.

Vremea în Brașov marți, 29 noiembrie 2022

Meteorologii anunță ploi și vreme mohorâtă în zona Brașovului. Cerul va fi noros întreaga zi și vor fi precipitații sub formă de ploaie. Maxima din termometre va urca până la cel mult 7 grade. Noaptea, ploile se vor opri, însă cerul va fi în continuare noros. Se va face mai frig, astfel că minima va coborî până în jurul valorii de -2 grade.

Vântul nu va prezenta intensificări, ci va sufla slab și moderat.

Vremea în Constanța marți, 29 noiembrie 2022

Sunt anunțate ploi și la Constanța marți, 29 noiembrie 2022. Vremea va fi închisă și rece, maxima din timpul zilei fiind de 7 grade. Pe parcursul nopții, cerul va fi noros, va ploua, iar vântul va mai prezenta unele intensificări, atingând la rafală viteze de până la 50 de km/h. Minima din timpul nopții va fi de 2 grade.

Citește și: Vremea de Sfântul Andrei și 1 Decembrie 2022. Cum va fi vremea în minivacanța programată la finalul lunii noiembrie