Vreme mohorâtă și ploi pentru ziua de miercuri. Ce se întâmplă cu temperaturile. Prognoza meteo ANM miercuri, 16 noiembrie 2022

Autor: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 16 noiembrie 2022

Sursa: PixaBay

Ziua de miercuri va aduce o vreme mohorâtă în mai toate regiunile țării, cu ploi și temperaturi specifice perioadei. Iată prognoza meteo ANM pentru miercuri, 16 noiembrie 2022.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vremea va fi în general închisă în cursul zilei de miercuri, iar temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru data din calendar. Iată cum va fi vremea în București, în regiunile montane și pe litoral.

Prognoza meteo ANM miercuri, 16 noiembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Ziua de miercuri, 16 noiembrie 2022, aduce o vreme mohorâtă în toată țara. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță un cer mai mult noros, iar pe timpul zilei, în vestul, centrul și nordul țării vor fi precipitații sub formă de ploaie. După lăsarea serii, ploile își vor face apariția și în sud-vestul țării, dar și în centrul teritoriului. Temperaturile din cursul zilei de miercuri vor fi destul de scăzute, însă vremea va fi normală din punct de vedere termic.

Astfel, miercuri, maximele vor fi cuprinse între 7 și 17 grade, în timp ce minimele din termometre se vor situa între 0 și 10 grade. 

Dacă în majoritatea zonelor va fi destul de frig miercuri, în sudul țării se vor înregistra temperaturi ceva mai ridicate decât ar fi normal pentru luna noiembrie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Meteorologii anunță că în regiunile montane înalte vor fi condiții de lapoviță și ninsoare, iar la altitudini foarte mari, vântul va sufla cu putere. În restul țării, vântul va sufla slab și moderat.

Citește și: Transfăgărășan, acoperit de zăpadă în luna noiembrie! Cum va fi vremea în perioada imediat următoare

Vremea în București miercuri, 16 noiembrie 2022

În București, ziua de miercuri aduce o vreme mai caldă decât în zilele precedente, astfel că maximele se vor situa peste valorile normale pentru data din calendar. Cerul va fi temporar noros, însă nu va ploua. Dimineața și seara, ceața va persista, astfel că vizibilitatea va fi redusă. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 16 grade în cursul zilei de miercuri, în timp ce minimele din timpul nopții vor fi cuprinse între 6 și 8 grade.

Noaptea, cerul va rămâne acoperit de nori, dar nu sunt anunțate precipitații.

Vremea în Brașov miercuri, 16 noiembrie 2022

Meteorologii anunță o vreme mohorâtă la Brașov pentru ziua de miercuri, 16 noiembrie 2022. Vor fi perioade cu ploaie în timpul zilei, iar cerul va fi acoperit de nori. Ziua se va înregistra o temperatură maximă de 13 grade. Vremea va fi urâtă și după lăsarea serii, astfel că minima va coborî până în jurul valorii de 7 grade, cerul va fi acoperit de nori și vor mai fi ploi. 

Vremea în Constanța miercuri, 16 noiembrie 2022

La malul mării, ziua de miercuri va debuta cu vreme frumoasă, astfel că meteorologii anunță nori și soare pe timpul zilei, dar și o temperatură maximă de 16 grade. Vântul va sufla slab și moderat, iar atmosfera va fi una plăcută. Noaptea, cerul va fi predominant noros, iar minima va coborî până în jurul valorii de 11 grade.

Citește și: Când vor cădea primii fulgi de zăpadă în România. Temperaturi de vară în pragul iernii. Meteorologii au făcut anunțul