Vreme rea pe litoral. Cum se distreaza turistii in absenta soarelui?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:47

Sezlonguri goale, plaje aproape pustii, terase inchise.

Cam asa a aratat ieri dupa amiaza statiunea Mamaia. Nici n-ai fi zis ca este inca vara. Soarele s-a ascuns printre nori si nu a vrut sa mai iasa, iar temperaturile au scazut simtitor. Cu toate acestea au fost cativa turisti care nu au vrut sa renunte la o balaceala in valuri.

In afara de cei care au facut o baie, aproape toti turistii care se aflau pe plaja erau imbracati ca de toamna.
Nu le-a lipsit din garderoba hanoracul, pantalonii si bluzele cu maneca lunga. Daca pentru cei mai multi turisti, vremea urata le-a adus numai neplaceri si le-a stricat vacanta. Altii au profitat de piscinele interioare ale hotelurilor.

Cei care nu au vrut sa faca baie in piscina sau sa se plimbe pe malul marii, au ales sa mearga la delfinariu, la acvariu sau la Cazinoul din Constanta. De astazi, insa, turistii aflati pe litoral vor avea parte de vreme ceva mai frumoasa, soarele le va zambi, din nou, iar temperatura va urca pana la 27 de grade Celsius.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.