Vreme rece și mohorâtă în toată țara. Ce se întâmplă cu precipitațiile. Prognoza meteo ANM vineri, 18 noiembrie 2022

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 17 nov 2022, 16:49

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 18 noiembrie 2022

Sursa: pexels, canva.com

Vineri, vremea va continua să fie rece, iar atmosfera va fi una închisă. Iată prognoza meteo ANM pentru vineri, 18 noiembrie 2022.

În cursul zilei de vineri, meteorologii anunță că temperaturile se vor menține scăzute și doar în sud-vestul și sudul țării va fi ceva mai cald. Cum arată prognoza meteo ANM pentru vineri, 18 noiembrie 2022?

Prognoza meteo ANM vineri, 18 noiembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Ziua de vineri aduce vreme rece și mohorâtă la nivelul întregii țări.

În nordul și nord-estul teritoriului va fi cel mai frig, în timp ce în sud-vestul și sud extrem al țării se vor înregistra temperaturi ceva mai ridicate. În restul țării, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vor fi valori termice normale pentru a doua decadă a lunii noiembrie.

Maximele din cursul zilei de vineri vor pleca de la 3 grade în nordul Moldovei și pot atinge 14-15 grade în Lunca Dunării.

În zonele înalte de munte se anunță minime negative.

Pe parcursul zilei de vineri, atmosfera va fi una închisă, astfel că cerul va fi mai mult noros și sunt anunțate precipitații în regiunile nord-vestice. Soarele nu își va face apariția, astfel că vremea va fi mohorâtă la început de weekend și rece. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vântul va sufla slab și moderat, iar pe crestele montane mai poate prezenta unele intensificări, acolo unde mai pot să apară și câțiva fulgi de zăpadă.

Citește și: Prognoza meteo de Crăciun și de Revelion. ANM a transmis cum va fi vremea de sărbători anul acesta

Vremea în București vineri, 18 noiembrie 2022

Pentru ziua de vineri, meteorologii anunță temperaturi normale pentru jumătatea lunii noiembrie. Vremea va fi mohorâtă întreaga zi, cerul va fi acoperit de nori, iar în timpul nopții pot să mai apară și ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, atât ziua, cât și noaptea. Maxima din termometre va urca până la 11 grade, o valoare obișnuită pentru acest moment al anului. Noaptea de vineri spre sâmbătă aduce o minimă de 7 grade, un cer acoperit de nori și ploi slabe.

Vremea în Brașov vineri, 18 noiembrie 2022

Vremea va fi mohorâtă și la Brașov în cursul zilei de vineri, 18 noiembrie 2022. Meteorologii anunță ploi în timpul zilei, cerul fiind mai mult noros. Maxima din termometre nu va trece de 12 grade, iar vântul va sufla slab și moderat. După lăsarea serii vor mai fi câteva ploi scurte, iar minima va coborî până la 6 grade. 

Vremea în Constanța vineri, 18 noiembrie 2022

Dacă în majoritatea regiunilor va ploua vineri, la Constanța cerul va fi mai mult noros, însă nu vor fi condiții de ploaie pe timpul zilei. Cu toate acestea, atmosfera va fi una mohorâtă, însă temperatura va fi destul de ridicată, înregistrându-se o maximă de 16 grade la orele prânzului. În timpul nopții de vineri spre sâmbătă, cerul va fi parțial noros și este anunțată o minimă de 13 grade.

Citește și: Când vor cădea primii fulgi de zăpadă în România. Temperaturi de vară în pragul iernii. Meteorologii au făcut anunțul

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.