Vremea 28 mai: vijelii si grindina in Romania. Zonele afectate

Autor: B.M.
Actualizat: 26 ian 2021, 18:40
furtuna

Vremea 28 mai: meteorologii au prelungit informarea de vreme rea pana la finalul lunii mai.

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit informarea de vreme rea valabila pentru o mare parte din tara pana la finalul lunii mai, mai exact pana in data de 31 mai, ora 23:00.

Astfel, incepand din 28 mai, vremea va deveni din nou instabila. Va ploua torential iar vantul va avea intensificari insemnate. In cursul zilei de vineri furtunile se vor inteti iar cantitatile de apa vor ajunge pana la 25- 30 de litri pe metru patrat.

Vremea 28 mai: unde sunt posibile caderi de grindina

Conform prognozei, in intervalul 27 mai, ora 12:00 – 31 mai, ora 23:00, mai ales in timpul dupa-amiezelor vor fi perioade in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata. Aceasta se va manifesta prin averse, grindina, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vântului si posibil vijelii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Va ploua in sud, sud- vest, in centru si la munte si va cadea grindina, inclusiv in Bucuresti. Temperaturile maxime vor fi in jur de 21 de grade, iar spre finalul saptamânii se vor atinge 23 – 25 de grade. De asemenea, valorile minime vor oscila intre 10 si 12 grade.

Ploile vor avea si caracter torential, iar in intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi 15 – 25 l/mp si pe arii restrânse 30 – 40 l/mp.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) mentioneaza ca, in functie de evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice, va actualiza informarea emisa miercuri.

Citeste si: Prognoza meteo iunie: Romania va fi lovita de canicula

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.