Vremea azi, 3 februarie. Meteorologii anunță ninsori în toată țara. Ce se întâmplă cu temperaturile

Autor: Amalia Georgescu

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 3 februarie 2023 

Sursa: Pexels.com

Ziua de vineri aduce vreme mohorâtă și precipitații la nivelul întregii țări. Iată cum va fi vremea vineri, 3 februarie 2023, în București, dar și în restul regiunilor.

În majoritatea zonelor țării se anunță o zi de vineri cu vreme închisă, cerul fiind mai mult noros și înregistrându-se precipitații în special sub formă de ninsoare. Iată prognoza meteo ANM pentru vineri, 3 februarie 2023. 

Vremea vineri, 3 februarie 2023. Prognoza meteo ANM la nivelul întregii țări

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o zi de vineri cu un cer temporar noros, iar local vor mai fi precipitații slabe, sub formă de ninsoare, în special în centrul, nord-estul țării, dar și în regiunile montane.

Temperaturile se vor situa peste cele normale pentru data din calendar, fapt care va favoriza apariția precipitațiilor mixte și a lapoviței în restul regiunilor. Cu toate acestea, meteorologii anunță că în noaptea de vineri spre sâmbătă, ninsorile se vor extinde la nivelul întregii țări, iar în partea de vest a teritoriului se vor înregistra cantități moderate de apă.

Temperaturile maxime de vineri, 3 februarie 2023, vor fi cuprinse între -2 și 8 grade, cu cele mai ridicate valori în sudul țării, în timp ce minimele se vor încadra între -10 și 0 grade. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Începând de duminică, vremea se va răci tranșant, astfel că meteorologii anunță că maximele vor fi cuprinse între -8 și 2 grade.

Cel mai frig va fi noaptea și dimineața, atunci când minimele vor fi cuprinse între -17 şi -7 grade, iar în depresiuni și la munte se pot atinge minimele de până la -20 de grade. 

Citește și: Un aer polar vine în România la finalul săptămânii acesteia! Se anunță temperaturi de până la -20 de grade Celsius

Vremea în București vineri, 3 februarie 2023

La București, cerul va fi temporar noros în cursul zilei de vineri, 3 februarie 2023. ANM anunță că trecător pot să mai apară precipitații slabe, iar în timpul nopții de vineri spre sâmbătă vor crește șansele de ninsoare. Temperaturile maxime de vineri vor fi cuprinse între 7 și 8 grade, în timp ce minimele se vor situa între -5 și -3 grade. 

Vremea în Brașov vineri, 3 februarie 2023

Meteorologii anunță că la Brașov pot să mai apară ninsori slabe în cursul zilei de vineri, cerul fiind mai mult noros. Noaptea vor predomina ninsorile și se poate depune strat nou de zăpadă. Temperatura maximă nu va trece de 1 grad în timpul zilei, iar noaptea, minima va coborî, înregistrându-se -4 grade. Pe timpul zilei, vântul va mai prezenta unele intensificări și va sufla cu putere în special pe crestele montane, acolo unde va viscoli zăpada. 

Vremea în Constanța vineri, 3 februarie 2023

Dacă la munte va ninge, la malul mării se anunță vreme frumoasă pentru vineri, 3 februarie 2023. Soarele își va face apariția, astfel că va încălzi atmosfera, înregistrându-se o maximă de 6 grade. După lăsarea serii, vremea se va schimba radical, astfel că se vor strânge norii și sunt anunțate ninsori slabe. Temperatura din termometre va coborî până în jurul valorii de -1 grad. 

Citește și: 10,5 grade, diferență de temperatură în Turnu Măgurele, în doar două zile