Vremea continua sa fie capricioasa in urmatoarea perioada! Meteorologii au emis un nou cod galben de ploi torentiale! Iata unde vor lovi furtunile astazi!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 iul 2018, 12:30

Vremea continua sa fie instabila in urmatoarele zile! Meteorologii au anuntat ploi torentiale si inundatii in toata tara.

In intervalul 29 iulie, ora 14:00 – 30 iulie, ora 21:00, meteorologii au emis o noua avertizare cod galben conform careia vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata in sudul si estul Transilvaniei, in vestul Moldovei, local in Maramures, precum si în zonele montane. Se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului care vor lua si aspect de vijelie si caderi de grindina.


In intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor depaai 20 l/mp si izolat 50...60 l/mp. Astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restranse si in restul teritoriului.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.