Vremea continuă să fie rece! Care va fi temperatura maximă la nivelul întregii țări. Prognoza meteo ANM luni, 14 noiembrie 2022

Author: Ana Filip
Actualizat: 13 nov 2022, 18:53

Prognoza meteo ANM pentru luni, 14 noiembrie 2022

Sursa: PixaBay

Vremea se răcește în toată țara și sunt așteptate și temperaturi negative pe alocuri! Iată prognoza meteo ANM pentru ziua de luni, 14 noiembrie 2022.

În cursul zilei de luni, 14 noiembrie, vremea se va menține rece în toată țara. Temperaturile vor fi în ușoară scădere față de ziua precedentă, situându-se în limitele normale pentru dată din calendar. Iată cum va fi vremea în Capitală, dar și în principalele regiuni ale țării în prima zi a săptămânii.

Prognoza meteo ANM luni, 14 noiembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

La începutul săptămânii, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis că vremea va continuă să se răcească în toată țară. Cerul va fi variabil în regiunile din interiorul arcului carpatic și mai mult noros în sudul și estul țării, unde izolat vor există și condiții de ploi slabe sau burniță. Vântul va suflă slab până la moderat și va prezența unele intensificări în partea de sud a Banatului.

În ceea ce privește regimul termin, meteorologii au anunțat că temperaturile maxime se vor încadra între 10 si 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 10 grade. De asemenea, în cursul dimineții de luni și spre lăsarea serii în zonele joase de relief se va semnala ceața pe alocuri.

Citește și: Transfăgărășan, acoperit de zăpadă în luna noiembrie! Cum va fi vremea în perioada următoare

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vremea în București luni, 14 noiembrie 2022

În Capitală, cerul va fi acoperit de nori joși și pe alocuri de ceața persistența şi chiar asociată cu burniță. Vântul va suflă slab până la moderat. Iat temperatura maximă va fi cuprinsă între 12 și 14 grade, iar cea minimă între 3 și 5 grade.

Vremea în Brașov luni, 14 noiembrie 2022

Pentru ziua de luni, Administrația Națională de Meteorologie a transmis pentru zona Brașovului o vreme mai rece decât în ziua precedentă. Cerul va fi predominant acoperit de nori, însă soarele își va face apariția în scurte intervale pe parcursul zilei. Nu se vor semnala precipitații, iar temperatura maximă va ajunge până la 14 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 1 grad.

Vremea în Constanța luni, 14 noiembrie 2022

Pe litoral va fi o vreme închisă și mohorâtă, specifică perioadei la care ne aflăm. Cerul va fi acoperit de nori joși, însă nu se vor semnala precipitații. Vântul va sufla moderat, iar temperatura maximă va urcă până la 14 grade și cea minimă se va situa în jurul valorii de 8 grade.

Citește și: Aer polar peste România și temperaturi negative în zonele montane înalte și în depresiuni! Prognoza meteo ANM duminică, 13 noiembrie 2022