Vremea o ia razna din nou! Ce ne așteaptă în următoarele zile

Autor: Raluca Vitu

Ce temperaturi ne așteaptă potrivit estimărilor făcute de meteorologi.

Joi

În București
Vremea va continua sã se încălzească, dar valorile termice diurne vor rămâne uşor mai scăzute decât cele caracteristice datei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate seara şi noaptea când vor fi averse posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximă va fi de 19...20 de grade, iar cea minimă de 9...10 grade.

În țară
Vremea va continua să se încălzească în cea mai mare parte a ţării, dar valorile termice diurne vor fi în continuare mai scăzute decât în mod normal la această dată. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi vor fi averse, după-amiaza şi seara în Banat, Crişana, Oltenia, vestul Maramureşului şi al Transilvaniei, iar noaptea în toată Transilvania, Maramureş, Muntenia, cea mai mare parte a Dobrogei şi local în Moldova.

Izolat se vor înregistra cantităţi de apă mai însemnate. La munte, la altitudini mari, precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor situa între 13 şi 21 de grade, iar cele minime între 4 şi 12 grade.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Vineri

În București
Vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice, cu o probabilitate mai ridicată după-amiaza şi seara. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 7...9 grade.

În țară
Vremea va fi în general instabilă.

Mai ales pe parcursul zilei cerul va avea înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse şi descărcări electrice pe arii relativ extinse, exceptând Oltenia, unde vor fi locale. Izolat se vor înregistra cantitãţi de apă mai însemnate. Pe crestele montane precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în prima parte a intervalului la munte, în vestul, sud-vestul şi centrul ţării, dar trecător şi în rest, în timpul ploilor.
Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 22 de grade, iar cele minime între 3 şi 11 grade.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.