Vremea pentru ziua de marți, 9 ianuarie 2024: ANM anunță ninsori și viscol în partea de sud a țării și ger pe timpul nopții

Author: Cristina Mocanu

Vremea va fi instabilă, marți, iar în partea de sud a țării va viscoli.

Sursa: pexels.com

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 9 ianuarie 2024.

Marți, 9 ianuarie 2024, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie vremea va fi instabilă cu șanse de precipitații în mai multe zone din țară. Va ninge în partea de sud, iar pe timpul nopții se va lăsa gerul.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 4 ianuarie 2024, în țară

Marți, 9 ianuarie 2024, vremea se va răci în majoritatea regiunilor din țară, iar în partea de sud și de vest a țării va ninge viscolit.

Vântul va sufla cu putere, mai ales în zonele de deal și de munte, unde acesta va depăși cu ușurință viteza de 35 de km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între – 6 și 4 grade Celsius, iar cele minime între – 20 de grade și 4 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM marți, 9 ianuarie 2024. Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult înnorat, iar în prima parte a zilei va ninge în averse, vântul va sufla cu 15-30 de km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11.

Temperatura maximă va fi de – 2 grade Celsius, iar cea minimă de -9 grade Celsius. Pe timpul nopții scad șansele de precipitații.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Zăpadă și temperaturi extreme. Valul polar se apropie de România. Care sunt previziunile meteorologilor pentru săptămâna viitoare

Prognoza meteo ANM marți, 9 ianuarie 2024. Vremea în Constanța

La malul mării cerul va fi înnorat și va ninge, vântul va sufla cu 15- 30 de km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de -3 grade Celsius, iar cea minimă va fi de- 6 grade Celsius. Din cauza vântului frigul se va simți mai accentuat.

Prognoza meteo ANM marți, 9 ianuarie 2024. Vremea în Brașov

La munte cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de- 4 grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. Sunt șanse reduse de precipitații.

Prognoza meteo ANM marți, 9 ianuarie 2024. Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult noros, iar indicele UV de 1 din 11.

Vântul va sufla cu o viteză de până la 40 de km/h, temperatura maximă va fi de- 5 grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. Sunt  șanse reduse de precipitații.

Prognoza meteo ANM marți, 9 ianuarie 2024. Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi în mare parte înnorat cu șanse reduse de precipitații, indicele UV va fi de 1 din 11, iar temperatura maximă va fi de 4 grade Celsius.

Vântul va sufla cu 30 de km/h, iar temperatura minimă va fi de -5 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM marți, 9 ianuarie 2024. Vremea în Iași

În Iași, vremea va fi închisă, cu șanse mari de precipitații, iar vântul va sufla cu 25 km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de- 10 grade Celsius, iar cea minimă de -17 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM marți, 9 ianuarie 2024. Vremea în Craiova

Cerul va fi mai mult înnorat și va ninge în averse dimineața, vremea va fi rece, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Vântul va sufla cu o viteză de 15 km/h, temperatura maximă va fi de -2 grade Celsius, iar cea minimă va fi de -6 grade Celsius.

Citește și: ANM anunță cum va fi vremea sâmbătă, 6 ianuarie 2024: Temperaturile scad și apar ploile în partea de nord a țării

Prognoza meteo ANM marți, 9 ianuarie 2024. Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi rece, cu un cer mai mult înnorat și cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla variabil. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de- 1 grad Celsius, iar cea minimă de -8 grade Celsius.