Vremea pentru ziua de miercuri, 10 ianuarie 2024: Gerul năprasnic va cuprinde mai multe zone ale țării

Author: Cristina Mocanu

ANM a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri.

Sursa: pexels.com

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 10 ianuarie 2024.

Miercuri, 10 ianuarie 2024, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie vremea va fi rece cu șanse reduse de precipitații. În anumite zone temperaturile vor depăși -17 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 10 ianuarie 2024, în țară

ANM anunță pentru ziua de miercuri, 10 ianuarie 2024, vreme deosebit de rece, cu șanse de îngheț și ger mai ales pe timpul nopții.

În zonele înalte, în special la munte vântul va sufla cu putere, în unele zone atingând viteza de 40 de km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între – 13 grade și 0 grade Celsius, iar cele minime între – 3 și -17 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 10 ianuarie 2024. Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult senin, cu șanse reduse de precipitații, vântul va sufla cu o viteză de până la 15 km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11.

Temperatura maximă va fi de 1 grad Celsius, iar cea minimă de -8 grade Celsius. Pe timpul nopții se așteaptă înghețul.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: În România se circulă în condiții de iarnă: Drumuri blocate și restricții de circulație din cauza ninsorilor. ANM anunță cod portocaliu în anumite regiuni din țară

Prognoza meteo ANM miercuri, 10 ianuarie 2024. Vremea în Constanța

În Constanța vremea va fi rece, dar însorită pe tot parcursul zilei, fără șanse de precipitații. Vântul va sufla cu 15 km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 1 grad Celsius, iar cea minimă va fi de- 5 grade Celsius. Este posibil ca pe parcursul nopții să apară înghețul. 

Prognoza meteo ANM miercuri, 10 ianuarie 2024. Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 0 grade Celsius, iar cea minimă de- 11 grade Celsius. Sunt șanse reduse de precipitații. Pe timpul nopții sunt șanse mari de îngheț.

Citește și: Vremea pentru ziua de marți, 9 ianuarie 2024: ANM anunță ninsori și viscol în partea de sud a țării și ger pe timpul nopții

Prognoza meteo ANM miercuri, 10 ianuarie 2024. Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi în mare parte senin, iar indicele UV de 1 din 11. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 0 grade Celsius, iar cea minimă de- 11 grade Celsius. Sunt  șanse reduse de precipitații, dar pe timpul nopții se va instala gerul și înghețul.

Prognoza meteo ANM miercuri, 10 ianuarie 2024. Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 1 din 11, iar temperatura maximă va fi de 1 grad Celsius. Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de -6 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 10 ianuarie 2024. Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult senin, cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de- 4 grade Celsius, iar cea minimă de -11 grade Celsius. Pe timpul nopții este așteptat înghețul.

Prognoza meteo ANM miercuri, 10 ianuarie 2024. Vremea în Craiova

Cerul va fi mai mult senin, vremea va fi rece, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Vântul va sufla cu o viteză de 15 km/h, temperatura maximă va fi de 0 grade Celsius, iar cea minimă va fi de -9 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 10 ianuarie 2024. Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi rece, cu un cer mai mult senin și cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla variabil. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 2 grade Celsius, iar cea minimă de -8 grade Celsius.