Vremea Revelion 2023. Meteorologii anunță maxime de până la 15 grade. Prognoza meteo ANM sâmbătă, 31 decembrie 2022

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 01 apr 2023, 06:05

De Revelion 2023, vremea va fi mai caldă decât ar fi normal pentru data din calendar 

Sursa: freepik.com

De Revelion 2023, vremea va fi neobișnuită pentru acest moment al anului. Temperaturile vor fi din nou în creștere, astfel că se vor atinge maxime chiar și de 15 grade.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 31 decembrie 2022, anunță o vreme mult mai caldă decât ar fi normal pentru data din calendar. Iată cum va fi vremea în București, dar și la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 31 decembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

În ultima zi a anului 2022, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o vreme caldă și frumoasă în majoritatea regiunilor.

Maximele din timpul zilei de 31 decembrie 2022 se vor încadra între 8 și 15 grade, aceste valori fiind mult mai ridicate decât ar fi normal pentru acest moment al anului.

Meteorologii anunță că în vestul, nord-vestul și parțial în centrul țării vor mai fi unele înnorări, însă nu vor fi șanse de precipitații. Doar izolat pot să mai apară ploi slabe în nordul Crișanei, în Maramureș sau în zonele montane aferente acestor regiuni.

Nu va fi vorba despre cantități de apă însemnate, iar ploile vor fi slabe. 

La nivelul întregii țări se anunță vreme bună în cursul zilei de sâmbătă, 31 decembrie 2022, cu un cer mai mult variabil. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În noaptea dintre ani, mai exact în noaptea de sâmbătă spre duminică, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță un cer mai mult senin la nivelul întregii țări.

În zonele joase de relief din centrul, sudul și estul țării pot să mai fie condiții de ceață. Minimele din noaptea de 31 decembrie 2022 spre 1 ianuarie 2023 se vor situa din nou peste normalul perioadei, fiind cuprinse între -1 și 8 grade. Conform informațiilor venite din partea meteorologilor, cele mai ridicate valori vor fi în dealurile vestice.

Citește și: Cum va fi vremea de Revelion 2023. Prognoza meteo ANM pentru sfârșitul de an anunță o încălzire semnificativă a vremii

Vremea în București sâmbătă, 31 decembrie 2022

În Capitală se anunță vreme bună atât în ultima zi din 2022, cât și în noaptea dintre ani. Cerul va fi mai mult senin, iar ziua va fi predominant însorit, înregistrându-se o temperatură maximă de 11 grade. În noaptea de Revelion 2023, minima din termometre va coborî până în jurul valorii de 2 grade, cerul va fi parțial noros, însă nu vor fi condiții de precipitații. 

Vremea în Brașov sâmbătă, 31 decembrie 2022

Vreme frumoasă se anunță și în zonele de munte pe 31 decembrie 2022. La Brașov, meteorologii anunță o maximă de 11 grade. În timpul zilei va fi soare, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Noaptea dintre ani aduce o minimă de 1 grad și un cer parțial noros. 

Vremea în Constanța sâmbătă, 31 decembrie 2022

Meteorologii anunță vreme bună și la Constanța de Revelion 2023. Va fi predominant însorit pe timpul zilei, cerul va fi variabil, iar atmosfera va fi una plăcută, înregistrându-se o maximă de 12 grade. Noaptea, cerul va fi senin, iar minima din termometre va coborî până la 4 grade. 

Citește și: Viscol istoric în SUA! Temperaturile pot ajunge până la -45 de grade Celsius. S-a inaugurat stare de urgență în șapte state