Vremea se incalzeste! Vezi PROGNOZA METEO pentru joi si vineri

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:47

Joi, vremea se va incalzi si va deveni in general frumoasa.

Cerul va fi variabil, cu unele innorari si izolat ploi slabe in nordul, nord- estul ţarii si in zona de munte, unde vor fi posibile si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile estice.

 

Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 28 de grade, iar cele minime de la 5- 6 grade in depresiuni, pana la 16- 17 grade pe litoral si in Dealurile de Vest.

 

La Bucuresti vremea se va incalzi si va deveni predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 26 de grade, iar cea minima de 12...14 grade.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Vineri,

vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca. In cea mai mare parte a tarii cerul va fi mai mult senin, dar in nord, nord-vest si zonele de munte vor fi unele innorari si izolat averse, posibil si descarcari electrice.

 

Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 32 de grade, iar cele minime, in general, intre 10 si 19 grade.

 

Sursa: Mediafax.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.