Vremea se mentine extreme de rece. Afla ce temperaturi se vor inregistra in cursul zilei de azi!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 17:15

Temperaturi extreme de reci pentru aceasta perioada! In majoritatea zonelor din tara mercurul termometrelor a scazut sub zero grade Celsius.

In noaptea de vineri spre sambata, temperaturile au scazut sub 0 grade Celsius in majoritatea zonelor tarii, iar sambata la ora 08:00 se situau inca sub acest prag, se arata pe site-ul Administratiei Nationale de Meteorologie. Potrivit Mediafax, la ora 08:00 s-au inregistrat 0 grade la Arad, minus 5 la Brasov, 5 grade la Iasi, minus 6 la Miercurea Ciuc si Predeal, minus 3 la Sibiu, 4 la Suceava, 0 grade la Timisoara si minus 12 grade la Varful Omu.

La Bucuresti s-au inregistrat 0 grade la statia Filaret si minus 3 grade la Baneasa. Meteorologii informeaza ca in cursul zilei de sambata vremea se va mentine rece, iar temperaturile vor ajunge la valori maxime de 12 grade in Transilvania, 13 in Moldova, 14 in Oltenia, 16 in Banat, 13 in Maramures, 12 in Dobrogea si 13 in Muntenia.

La Bucuresti vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta data.

Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 12 grade, iar cea minima 1...2 grade mai scazuta in zona preoraseneasca unde se va produce bruma. Noaptea vor fi conditii de ceata.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Administratia

Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare conform careia temperatura va fi deosebit de scazuta in perioada 2-5 octombrie, aceasta urmand sa creasca de luni, pana la 20 de grade. Incepand cu ziua de luni, temperatura se va mentine calda pentru cel putin 10 zile, a anuntat la Guvern conducerea ANM.