Vremea se schimba radical! Iata care sunt regiunile in care apar ploile!

Author: D.I.

ANM anunță schimbări radicale ale vremii in urmatoarele zile in toate regiunile tarii!

Astazi, in Capitală, cerul va fi parțial noros, cu temperaturi în creștere. Vântul va sufla slab, iar maximele vor ajunge până la 26°C. Astăzi, temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 şi 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 şi 17 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, până spre 3 grade. Vremea din 23 septembrie anunță valori termice ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile sudice, sud-vestice și centrale, iar în rest temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

La munte, cerul se anunță parțial noros, cu valori termice în creștere pe timpul nopții față de ziua precedentă. Temperaturile se vor încadra între 20°C și 9°C, potrivit ANM.


Vremea in tara, marti
Pe parcursul zilei, cerul va fi mai mult noros în jumătatea de sud a țării, unde va ploua pe arii extinse, iar temperaturile se vor situa sub cele normale în ultima decadă a lunii septembrie.
În celelalte regiuni, înnorările vor fi temporare, ploile se vor semnala pe spații restrânse, iar regimul termic va fi caracterizat de valori ușor mai ridicate decât cele obișnuite. Noaptea va ploua local în sudul și în vestul teritoriului. Vor fi mai ales averse, izolat vor fi posibile descărcări electrice, iar pe spații mici se pot cumula cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate, trecătoare.
Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 24 de grade, iar cele minime între 7 și 17 grade.

Vremea in Bucuresti, marti
Cerul va avea înnorări și temporar va ploua, mai ales pe parcursul zilei. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă, în scădere față de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 13...15 grade.

Vremea in tara, miercuri
Valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată. Cerul va avea înnorări și va ploua temporar în cea mai mare parte a țării. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 23 de grade, iar cele minime între 9 și 17 grade.

Vremea in Bucuresti, miercuri
Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această dată.

Cerul va avea înnorări și temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21...22 de grade, iar cea minimă de 13...14 grade.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vremea in tara, joi
Vor fi înnorări și temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 26 de grade, iar cele minime între 8 și 16 grade.

Vremea in Bucuresti, joi
Cerul va avea înnorări și temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 24...25 de grade, iar cea minimă de 13...14 grade. (sursa: ANM)

Citeste si: Calendar crestin-ortodox 23 septembrie: Iata cui trebuie sa ii spui "La multi ani!"!