Vremea se schimba radical: Meteorologii au emis COD GALBEN de ninsori! Care sunt zonele afectate

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 sep 2020, 20:05

Meteorologii au emis un cod galben de ninsori şi viscol la munte, care intră în vigoare la ora 14.00 şi este valabil până luni, la ora 23.00.

Astfel, începând din această după amiază şi până luni seară, la munte vor fi intervale de timp în care va ninge, iar vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de peste 60-70 km/h, viscolind şi spulberând ninsoarea. Mai ales în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali rafalele vor depăşi temporar 80 km/h şi se va depune strat nou de zăpadă, avertizează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Intensificări temporare ale vântului vor fi şi în restul teritoriului, unde rafalele vor atinge 50-60 km/h, iar duminică şi luni, îndeosebi în Maramureş, Transilvania şi Moldova trecător se vor semnala precipitaţii mixte, precizează

meteorologii.

Avertizarea cod galben vizează judeţele Argeş, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Buzău, Covasna, Dâmboviţa, Gorj, Hunedoara, Harghita, Maramureş, Mureş, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava, Vâlcea şi Vrancea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.