Vremea se schimbă radical. Regiunile din țară unde sunt anunțate precipitații mixte. Prognoza meteo ANM joi, 10 noiembrie 2022

Autor: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru joi, 10 noiembrie 2022

Sursa: pexels

Dacă zilele trecute vremea a fost în general frumoasă, ziua de joi aduce ploi și precipitații mixte în anumite regiuni. Iată prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 10 noiembrie 2022.

Ziua de joi aduce în continuare o vreme mai caldă decât ar fi normal pentru data din calendar, însă își vor face apariția precipitațiile. Iată în ce zone din țară va ploua, dar și unde se vor înregistra precipitații mixte în orele următoare.

Prognoza meteo ANM joi, 10 noiembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Pentru joi, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o vreme închisă în special în partea de nord, centru și nord-vest a țării.

În aceste zone, în special în a doua parte a zilei, meteorologii spun că sunt șanse ridicate să apară ploi. Vântul va sufla slab și moderat în cursul zilei de joi și va mai prezenta unele intensificări în special în zonele montane înalte. În plus, la altitudini de peste 1900 m, ANM anunță precipitații mixte, temperaturile fiind ceva mai scăzute în aceste regiuni.

La nivelul întregii țări, maximele din timpul zilei de joi, 10 noiembrie 2022, se vor situa peste normalul perioadei, astfel că se vor înregistra temperaturi cuprinse între 13 și 20 de grade.

Temperaturile minime din noaptea de joi spre vineri vor fi cuprinse între 1 grad și 11 grade. Cel mai frig va fi în Carpații Orientali, iar cel mai cald pe litoral.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) atenționează că dimineața și noaptea mai pot fi condiții de ceață, în special în centrul, estul și sud-estul țării, astfel că vizibilitatea va fi redusă. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În partea de sud a țării, ziua de joi aduce o vreme frumoasă, cu soare și temperaturi maxime cuprinse între 16 și 21 de grade, în timp ce minimele se vor încadra între 3 și 7 grade.

Citește și: Temperaturile sub zero grade vin mai devreme în România! Zonele în care gerul se va năpusti asupra noastră

Vremea în București joi, 10 noiembrie 2022

În zona Capitalei, ziua de joi aduce o vreme frumoasă și caldă, astfel că cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Maxima va atinge 18-19 grade în cursul zilei de joi, iar atmosfera va fi una plăcută. Noaptea se vor mai aduna norii, însă nu vor fi condiții de ploaie, iar minima va fi cuprinsă între 4 și 7 grade.

La primele ore ale dimineții mai pot fi condiții de ceață.

Vremea în Brașov joi, 10 noiembrie 2022

La Brașov, meteorologii anunță o zi de joi cu mult soare și cer senin. Maxima din termometre va atinge, la orele prânzului, 16 grade, iar vântul va sufla slab și moderat. În timpul nopții cerul va fi mai mult noros și pot să mai apară precipitații sub formă de ploaie.

Minima din noaptea de joi spre vineri va coborî până la 6 grade.

Vremea în Constanța joi, 10 noiembrie 2022

La primele ore ale dimineții, la Constanța va fi ceață, astfel că atmosfera va fi una închisă. Pe timpul zilei se mai pot risipi norii, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade. Cerul va rămâne acoperit de nori și noaptea, va fi ceață, iar minima va fi de 8 grade. 

Citește și: Când vor cădea primii fulgi de zăpadă în România. Temperaturi de vară în pragul iernii. Meteorologii au făcut anunțul