Vremea se schimba radical! Vor fi temperaturi negative in multe zone din tara! Iata de cand revine frigul!

Autor: Daniela Iliuta

De marti, însa, vremea va întoarce radical foaia, se va întoarce frigul, ploaia şi lapoviţa, aceasta din urma nu numai la munte.

Weekendul va fi însorit şi calduros, spun meteorologii. Temperaturile vor ajunge în est, sud-est şi vest şi la 19-20 de grade, valori mai mari faţa de normalul perioadei.

Atmosfera de primavara blânda va fi prezenta şi la munte în ultimele zile ale acestei saptamâni. Temperaturile vor creşte de la o zi la alta. Luni, în Munţii Apuseni şi în Carpaţii Orientali, trecator va ploua, iar pe creste vor fi şi fulgi de zapada.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ploile însa care încep luni la prânz şi dupa masa şi se extind apoi noaptea şi spre sud, astfel încât marţi miercuri vorbim de o vreme în general închisa, cu temperaturi mai scazute.


Circulația aerului se mentine în continuare foarte rapida la nivelul continentului european și intervalul saptamânii viitoare va fi caracterizat de aceleași alternanțe.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.