Vremea se va încălzi ușor vineri, 1 decembrie 2023, potrivit reprezentanților ANM

Autor: Cristina Mocanu

Cum va fi vremea vineri, de 1 decembrie?

Sursa: pexels.com

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 1 decembrie 2023.

Vremea se menține rece vineri, 1 decembrie 2023, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 1 decembrie 2023, în țară

Vineri, 1 decembrie 2023, procesul de încălzire va continua, va fi mai semnificativ la valorile diurne și se va resimți în special în jumătatea de sud a teritoriului. Cerul va fi variabil cu înnorări în general persistente și cu precipitații în centru, vest și nord.

Acestea vor fi mixte la munte și ploi în zonele joase. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 18 grade Celsius, mai scăzute în jumătatea de nord a Moldovei, dar și ușor mai ridicate în Banat, iar temperaturile minime se vor încadra între – 2 grade și 7 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 1 decembrie 2023. Vremea în București

În Capitală cerul va fi înnorat, iar vântul va sufla variabil, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 12 grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius. Sunt șanse reduse de precipitații.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prognoza meteo ANM vineri, 1 decembrie 2023. Vremea în Constanța

La malul mării, cerul va fi în mare parte înnorat, vântul va sufla variabil, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 9 grade Celsius. Apa mării va avea 10 grade.

Citește și: Luna Decembrie vine cu un val de căldură peste România! Ziua de 1 Decembrie va aduce temperaturi de primăvară

Prognoza meteo ANM vineri, 1 decembrie 2023. Vremea în Brașov

La munte cerul va fi înnorat, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 3 grade Celsius, iar cea minimă de – 3 grade Celsius. Sunt șanse reduse de precipitații.

Prognoza meteo ANM vineri, 1 decembrie 2023. Vremea în Focșani

Cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius.

Vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura minimă va fi de 5 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 1 decembrie 2023. Vremea în Oradea

Cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar temperatura maximă va fi de 11 grade Celsius. Vântul va sufla cu 25 de km/h, iar temperatura minimă va fi de 8 grade Celsius.

Sunt șanse mari să plouă pe tot parcursul zilei.

Prognoza meteo ANM miercuri, 29 noiembrie 2023. Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi înnorat, vremea va fi răcoroasă, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 12 de grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 1 decembrie 2023. Vremea în Craiova

Cerul va fi înnorat, vremea va fi răcoroasă și sunt șanse reduse de precipitații, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 12 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 2 grade Celsius.

Citește și: Prognoza meteo pentru finalul lunii noiembrie 2023: Se anunță ninsori și în următoarea perioadă

Prognoza meteo ANM vineri, 1 decembrie 2023. Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi rece, cu un cer mai mult înnorat și cu șanse mari de precipitații în prima parte a zilei, iar vântul va sufla variabil. Indicele UV va fi de 0 din 11, temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.