VREMEA va fi instabila. Vezi prognoza meteo pentru miercuri si joi

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:39

In zilele ce urmeaza vremea va fi instabila cu cer mai mult noros si ploi temporare.

Miercuri, vremea va fi in general instabila. In sud-vestul si sudul tarii cerul va fi mai mult noros si, in special in cursul zilei, temporar va ploua. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala local, mai ales dupa-amiaza si la inceputul noptii, in Crisana, Maramures, Transilvania si zona de munte, informeaza Mediafax.

Vor fi mai ales averse, se vor semnala descarcari electrice, iar vantul va avea intensificari de scurta durata.

Izolat, cu precadere la munte, cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp. Vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 grade pe litoral si 23 de grade in nord-vestul tarii, iar cele minime intre 3 si 12 grade. In sud-est, spre sfarsitul intervalului, izolat se va semnala ceata.

Bucuresti

Cerul va fi mai mult noros, iar in cursul zilei temporar va ploua.

Vantul va avea usoare intensificari in timpul ploilor si sunt posibile descarcari electrice. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 18 grade, iar cea minima va fi de 9...11 grade.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Joi

Cerul va avea innorari temporare si, cu precadere in timpul zilei, vor fi averse, insotite si de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local in sud-vestul tarii si in zonele de deal si de munte si pe arii restranse, mai ales dupa-amiaza, in restul teritoriului.

Izolat vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 grade pe litoral si in depresiuni si 22...23 de grade, local, la campie, iar cele minime se vor situa intre 4 si 12 grade. Dimineata si noaptea, in sud-est, izolat va mai fi ceata.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.