Vremea va fi mohorâtă în toată țara. Ce temperaturi se vor înregistra vineri. Prognoza meteo ANM vineri, 25 noiembrie 2022

Autor: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM de vineri, 25 noiembrie 2022

Sursa: unsplash

Pentru vineri, meteorologii anunță vreme închisă și temperaturi care se vor încadra, în general, în limitele normale pentru data din calendar. Iată prognoza meteo ANM pentru vineri, 25 noiembrie 2022.

Ziua de vineri va debuta cu un cer mai mult noros și cu o atmosferă închisă în toată țara, însă temperaturile se vor menține în limitele normale, chiar mai ridicate în anumite zone. Iată cum va fi vremea în București, dar și în celelalte regiuni ale țării.

Prognoza meteo ANM vineri, 25 noiembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că în cursul zilei de vineri, 25 noiembrie 2022, cerul va fi variabil și va mai prezenta înnorări temporare ziua. Dacă în prima parte a zilei nu vor fi condiții de ploaie, ulterior, în centrul țării își vor face apariția ploile. La munte, la altitudini mai înalte, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare.

Vor mai fi ploi și în zona Moldovei, iar în sudul țării este anunțată o vreme instabilă pe parcursul zilei. 

Maximele din timpul zilei de vineri, 25 noiembrie 2022, se vor încadra între 4 și 12 grade. În anumite zone ale țării, temperaturile vor fi mai ridicate decât ar fi normal pentru ultimele zile ale lunii noiembrie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Minimele din noaptea de vineri spre sâmbătă vor fi cuprinse între -5 și 4 grade. Vântul va sufla slab și moderat la nivelul întregii țări și doar pe crestele montane va mai prezenta intensificări.

Citește și: Vremea de Sfântul Andrei și 1 Decembrie 2022. Cum va fi vremea în minivacanța programată la finalul lunii noiembrie

Vremea în București vineri, 25 noiembrie 2022

La București, ziua de vineri nu va aduce schimbări semnificative în ceea ce privește starea vremii. Atmosfera va în continuare una închisă, astfel că cerul va fi acoperit de nori pe toată durata zilei. Cu toate acestea, șansele de precipitații vor fi reduse. În timpul zilei, maxima va fi cuprinsă între 10 și 12 grade, valori mult mai ridicate decât ar fi normal pentru acest moment al anului. În timpul nopții se va face ceva mai frig, astfel că se poate înregistra o minimă negativă de -1 grad.

Cerul va fi parţial spre predominant noros, nu va ploua, iar vântul va sufla slab și moderat.

Vremea în Brașov vineri, 25 noiembrie 2022

La Brașov mai sunt așteptate câteva averse în cursul zilei de vineri, cerul fiind mai mult noros. Meteorologii anunță o maximă de 5 grade și o atmosferă închisă întreaga zi. În noaptea de vineri spre sâmbătă, temperatura din termometre va coborî până în jurul valorii de -4 grade, însă nu va mai ploua, chiar dacă cerul va rămâne acoperit de nori. 

Vremea în Iași vineri, 25 noiembrie 2022

Vremea se va răci la Iași, astfel că în timpul zilei de vineri va fi mai frig decât în ziua precedentă, înregistrându-se o maximă de doar 1 grad. Cerul va fi predominant noros, însă nu vor fi precipitații. După lăsarea serii, cerul va rămâne acoperit de nori și se va înregistra o minimă negativă de -2 grade. 

Citește și: Prognoza meteo de Crăciun și de Revelion. ANM a transmis cum va fi vremea de sărbători anul acesta