Vreti sa deveniti, peste noapte, designerul propriilor pantofi? Iata atelierul care va poate ajuta

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:11

In secolul XXI, orice este posibil, chiar si sa devii, peste noapte, propriul designer de pantofi.

Daca exista vreun anumit model pe care il doriti si pe care nu-l gasiti in comert este suficient sa incercati sa-l desenati, pentru ca va prinde contur intr-un mic atelier unde visele devin realitate. „Presupune sa vii cu o idee, cu un model sau o schita, un gand si sa le facem un desen ca sa vezi cum arata, dupa care va trece prin procesul facerii”, spune managerul.

Cum descrierea suna foarte incitant, n-am pierdut timpul si ne-am prezentat si noi la micul atelier unde designerul  este clientul. Nu oricine poate sa schiteze ceea ce isi imagineaza, asa ca  desenatorul  vine si ii ajuta pe cei mai putin talentati.

Odata stabilite detaliile, schita este data in lucru, la atelier. Inconjurati de calapoade si de modele din cele mai nonconformiste, specialistii muncesc cu viteza luminii pentru ca pantofii sau sandalele mult visate sa fie gata in 10 zile.

Ori de cate ori este cazul, clientul poate reveni cu produsul pentru modificari sau diverse alte corecturi. De cele mai multe ori, dupa 10 zile petrecute in atelierul de creatie, incaltamintea arata exact asa cum a visat-o cel care a comandat-o.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cand clientul vine cu ideea,

este de la sine inteles ca aceia care lucreaza  trebuie sa fie pregatiti pentru orice. Chiar si pentru cele mai extravagante cerinte.

##VIDEO137280##

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.