Vreti sa evadati intr-o oaza de liniste? Exista si pe litoralul romanesc plaje boeme

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 06 oct 2020, 12:30

In care sezlongurile au fost inlocuite cu fotolii vechi si hamace... Unde mai pui ca pe tarm exista chiar si o usa!

Muzica in surdina, hamace in care sa-ti legeni visele, si multe carti pe mesele in stil vintage. Acesta este peisajul care te intampina odata ce ai intrat pe aceasta usa. Un singur lucru este obligatoriu! Trebuie ca toate grijile sa ramana in urma.
Plaja a prins contur in nordul statiunii Mamaia. E suficient un petic de nisip si de multa imaginatie pentru ca turistii sa se simta...„ ca acasa, da, asta face parte tot din conceptul nostru, ii spunem sufrageria de la mare… Mobilierul l-am gasit, l-am salvat...era

pur si simplu un mobilier pe care nu il mai voia nimeni”, spune administratorul.

Pe unul dintre aceste scaune ar fi stat chiar poetul Mihai Eminescu, in timpul sederii la un hotel din Constanta. Insa, nu este singura piesa de mobilier cu iz de poveste.

„Canapeaua si fotoliile sunt de la bunica lui George, asociatul meu, e  chiar canapeaua pe care bunicul lui l-a invatat sa joace remi”

Odata ce ai pasit  pe aceasta plaja ai senzatia ca ai ajuns intr un colt de rai.Te

poti aseza la o masuta veche, poti savura un cocktail, asta in timp ce briza marii are miros de libertate. Cei care vin nu cauta zgomot, aglomeratie sau distractie. Aici se poarta parul lung si cret, hainele colorate si cat mai putina tehnologie.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Marea este nemaipomenita, muzica este foarte buna, iar cocktailurile, baietii le fac grozav”, spuhne un turist.



Pe plaja cu nisip alb ca laptele nu exista nicio regula. Turistii se relaxeaza pe pernele uriase, ori pe scaune sau sezlonguri. Iar daca vor sa aiba marea la picioare, stau pe o bancuta veche dar reconditionata, chiar pe malul apei!
Turistii pot profita si de hamacele din apa. Acestea au fost gandite pentru cei care vor sa se bronzeze si sa se racoreasca in acelasi timp.

O perna uriasa costa 20 de lei in timpul saptamanii si 30 de lei in weekend, o limonada cu menta 13 lei, iar un cocktail nu depaseste 20 de lei.

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.