Vreti sa faceti cat mai repede un milion de dolari si nu stiti cum? Gasiti-l pe acest barbat si incasati recompensa!

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:18

Un barbat din Alexandria e cautat de agentii FBI.

Nicolae Popescu are 35 de ani, s-a nascut in Alexandria si este cautat de FBI. Atat de tare si-l doresc americanii ca ar da nu mai putin de 1 milion de dolari celui care le ar oferi informatii pretioase despre soarta lui.

Se pare ca romanii nostri nu prea sunt interesati de „premiul” urias. In Alexandria, locul de bastina a hackerului cautat, lumea sta la umbra si da verdictul: nu dau doi bani pe milionul americanilor.

Unde mai pui ca nici nu ar sti sa il numere...

Barbatul pe care agentii americani il cauta si in gaura de sarpe era, in coplarie, baiat de treaba, ne asigura cunoscutii.Nae Popescu e cautat pentru ca ar fi tras pe sfoara peste 1000 de americani, lasandu-i fara cateva de  milioane de dolari in conturi. Facea parte dintr-o retea de crima organizata care vindea pe internet produse care nu existau in fapt.

##VIDEO140520##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cumparatorii ii virau romanului banii in cont, insa asteptau mult si bine sa primeasca vreun colet.

FBI -ul il cauta de trei ani si pana in acest moment nici urma de roman.

Daca il vedeti, sunati la 112 si asigurati-va ca autoritatile americane au aflat ca dumneavoastra ati ajutat la prinderea lui.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.