Vreti sa fiti tratati regeste in vacanta la mare? Pe litoralul romanesc au aparut hotelurilor de tip boutique

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 14 iul 2022, 21:00

Au camere intime, atent decorate, iar jacuzzi-ul si gustarile fine sunt incluse in pachet. Iata cat va costa, insa, o asemenea extravaganta!

Pe plaja din statiunea Mamaia se lucreaza de zor- nu la terase ori sezlonguri, ci la un bronz cat mai uniform. Soarele parjoleste mai ceva ca focul in cuptor- un motiv in plus pentru niste studente din Dambovita, sa lase cartea si pixul si sa dea o fuga pe litoral.

Iar daca acum, doar studentii fac o escapada la malul marii, pentru miezul sezonului estival, hotelierii au pregatit camere luxoase, desprinse parca din filmele de la Hollwood.

Noul concept cu care vor sa cucereasca este cel de butic-hotel, unde confortul  sporit si intimitatea sunt principalele atuuri.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Aceasta camera de lux cu un pat matrimonial de doua persoane este pregatita cu un pachet royal din partea casei. Acest pachet include somon, caviar, sampanie fina, de cea mai buna calitate, si petale proaspete de trandafir.



Un asemenea rasfat este numai pentru clientii cu dare de mana, care sunt dispusi sa plateasca, pe noapte, intre 600 si 800 de lei.
Eleganta si rafinamentul sunt la moda nu doar in Ibiza de Romania, ci si in zona de sud a litoralului, candva considerata perla litoralului romanesc. Aici, investitorii au inceput sa  prinda curaj. S-au construit hoteluri impunatoare, bazate pe acelasi concept. 
In Neptun, spre exemplu, ideea de butic-hotel aduce in prim-plan camere diferite una de celaalta.

Cei care vor sa se rasfete in statiunile din Sud, trebuie sa stie ca o camera intr-un hotel de tip butic, la 4 stele, variaza intre 220 de lei, in luna mai, pana la 440 de lei pe noapte, in luna august.  

Si in Venus, statiunea cu nume de zeita a frumusetii, au rasarit falnic, hoteluri de 5 stele, cu piscine exterioare si terase pline de flori.
Aici, hotelierii pun in practica o strategie noua, care le garanteaza succesul- conditiile trebuie sa fie de 5 stele, iar pretul, de trei.

Cei care doresc sa isi rezerve un sejur in hotelurile de 4 si 5 stele de pe litoral, trebuie sa stie ca pachetele se vand, deja, ca painea calda. Vremea se anunta frumoasa in perioada urmatoare, asa ca aveti toate motivele sa va rasfatati cu un sejur binemeritat, la malul marii!

 

Taguri: