Vreti sa va distrati pe cinste de 1 Iunie? In weekend aveti ocazia sa faceti toate nazbatiile de care n-ati avut parte in copilarie!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:14

Ilinca Obadescu are propuneri una si una pentru a va petrece timpul liber in rubrica „Ce faci in weekend?”

Avem doua motive de sarbatoare si trei zile libere. Weekendul acesta e obligatoriu sa ne simtim ca-n vacanta. Avem voie chiar si sa dam in mintea copiilor. La Sibiu e vai si amar de buzunarele dumneavoastra, pentru ca se deschide Targul National de Jucarii.

Ne intoarcem in Capitala, unde Centrul Vechi se va transforma intr-un univers fascinant al copilariei. Veti avea la dispozitie tot felul de baghete, sticlute, galetuse si pistoale cu care veti putea face baloane din sapun.

Nu exista nici limita de varsta, nici dress code.

Ramanem in lumea povestilor si ajungem pe strada Alba Iulia din Timisoara. Chiar de tuna si-i furtuna, cele 500 de umbrele colorate va vor tine la adapost. Plimbati-va, faceti poze memorabile si postati-le pe Facebook!

Cand ati jucat ultima oara o hora? Weekendul acesta puteti sa mergeti langa Sebes, unde e mare petrecere campeneasca pe platoul de la Rusca.

Cand nu o sa va mai tina picioarele aveti si ce manca, pentru ca micii or sa sfaraie tot timpul pe gratare.

Nu vreti sa petreceti traditional, ci sa va simtiti ca-n vest? Orice turist care a trecut prin Barcelona va va povesti cu siguranta despre oamenii care stau nemiscati ore in sir pe celebra La Rambla. Saptamana asta statuile vivante invadeaza si capitala noastra damboviteana!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dumneavoastra

stiti cu ce se mananca brunch-ul? Sa nu-mi spuneti ca e ceva intre micul dejun si pranz! Uitati ce stiati pana acum, maramuresenii au reinventat conceptul

Si daca tot e weekend prelungit, puteti sa dati o fuga pana la mare. Cazarea e ietina, restaurantele s-au deschis si, in plus, puteti sa mergeti la zilele orasului Ovidiu unde vor canta 3rei Sud Est, Voltaj, Bug Mafia si Cabron.

Pe 1 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, SMILEY, te invita la o megaconcert  in aer liber.

##VIDEO138813##

Acestea au fost recomadarile mele, numai bune sa va mearga la suflet. Sunt Ilinca Obadescu, pana saptamana viitoare,  zambiti si nu uitati cu fiecare lacrima va indepartati de copilarie!

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.