Vreti un Craciun DE POVESTE? Il puteti petrece in mocanita care strabate Valea Vaserului VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:39

E suficient sa ajungi o singura data in Maramures, ca sa te indragostesti de natura salbatica si de peisajele de vis.

Si daca tot suntem in prag de sarbatori, iata ca oamenii de aici v-au pregatit o vacanta de poveste. Dar mai bine haideti sa vedem ce are atat de special. Sa ne mai miram atunci ca mare parte dintre locuri au fost deja rezervate de turisti straini, in special din Elvetia?

 

Au aflat si ei ca din meniul pregatit pentru ei nu vor lipsi traditionalele sarmalute, facute ca la Maramu, si nici carnaciorii ori sunculita frageda, de ti se topeste in gura.

Fireste, toate vor fi udate cu cele mai fine sau tari bauturi.

 

Ce ati zice de un somn lin, intr-un hotel-vagon? Da, ati auzit bine, puteti sa va odihniti dupa ce mancati cat va tin burtile si petreceti cat va tin picioarele.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

Cei care aleg sa-si petreaca sarbatorile de Craciun pe Valea Vaserului trebuie sa scoata din buzunar cate 70 de lei, de persoana, pentru fiecare noapte.

 

In acesti bani, turistii vor fi rasfatati cu o masa festiva, incarcata cu bunatati, o plimbare cu mocanita si nelipsitul foc de tabara. Ceva mai piperat e pretul platit pentru noaptea dintre ani: 200 de lei. Merita insa toti banii, spun organizatorii.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.