Vunk vrea in Cartea Recordurilor! Vezi ce isi propun sa faca la concertul de pe 3 octombrie

Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 16:25

Invitati la TEO Show, membrii formatiei Vunk au dezvaluit ca, la concertul pe care il vor sustine la Sala Polivalenta in data de 3 octombrie, vor incerca sa stabileasca un nou record mondial.

"In concertul pe care il vom sustine pe 3 octombrie la Sala Polivalenta avem un moment pe care vrem sa il transformam intr-un record mondial, dar din pacate nu putem sa il omologam, nu avem cum".

Cornel Ilie a dezvaluit ca, impreuna cu publicul, va incerca sa opreasca timpul pentru 30 de secunde. A refuzat insa sa dea mai multe detalii.

"Ne-am propus ca, impreuna cu publicul, sa oprim timpul pentru 30 de secunde.

Pentru ca spectacolul se refera la conceptul de a gasi formula fericirii, avem un laborator urias de chimie pe scena. Eu mi-am imaginat ca in momentul in care esti fericit vrei sa opresti timpul. Vrem sa facem asta pret de 30 de secunde. O sa impartim sala in doua: cei care o sa participe efectiv la acest lucru si cei care o sa faca poze si o sa filmeze lucrul asta".

##VIDEO80901##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire