What's Up a izbucnit în lacrimi, iar totul are legătură cu Florin Salam. Dezvăluirea făcută de artist: „Mi-a rupt inima în mine...”

Autor: Amalia Georgescu
What's Up, vizibil emoționat în timpul unei postări pe care a făcut-o pe instagram
Sursa: Instagram

What's Up este un bărbat sensibil și nu se ferește să arate acest lucru. Ce l-a făcut pe artist să izbucnească în lacrimi? Totul are legătură cu Florin Salam.

What's Up este un artist foarte apreciat de public și pentru că pune foarte mare accent pe cariera sa și își dorește ca totul să iasă perfect, cântărețul se bucură de fiecare dată când munca îi este apreciată. La fel s-a întâmplat și acum, când What's Up a primit un mesaj emoționant din partea lui Florin Salam, un artist cu care a colaborat și pe care îl respectă pentru tot ceea ce a realizat în cariera sa.

Ce mesaj a primit What's Up din partea lui Florin Salam? Cuvintele artistului l-au emoționat până la lacrimi 

Deși nu se ferește să spună că este un bărbat sensibil, rar s-a întâmplat ca What's Up să apară în fața fanilor săi având lacrimi în ochi. Artistul a recunoscut că a plâns de fericire doar de două ori în viață, iar acum, este pentru a treia oară când a făcut acest lucru, totul după ce a ascultat un mesaj venit din partea lui Florin Salam.

„Mă mândresc foarte mult atunci când aud niște melodii cu noi unde tu transmiți, nu știu cum să zic. Nu am cuvinte!”, este o parte din mesajul pe care What's Up l-a primit din partea lui Florin Salam.

Citeste si: What’s Up s-a căsătorit în secret! Primele declarații despre copil

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cuvintele lui Florin Salam l-au emoționat pe What's Up, iar artistul nu s-a ferit să spună că a plâns de fericire în momentul în care a aflat că toată munca lui este apreciată de un artist atât de iubit de public. What's Up a vărsat lacrimi de fericire, iar mesajul lui Florin Salam l-a motivat să muncească și mai mult pentru a obține cele mai multe rezultate în plan profesional.

„Nu am mai plâns de fericire de foarte mult timp. Cred că, în toată viața mea, am plâns de două ori de fericire și acum e a treia oară. Te iubesc, Florine. Îți mulțumesc din suflet, mi-ai făcut săptămâna mai frumoasă, anul mai șmecher, ești top de top. Lacrimi de fericire, astea sunt rare rău, astea sunt perlele sufletului. După muncă și răsplată, să nu uitați, așa e viața! Am primit azi un mesaj de la Florin (n.r

Florin Salam). Am făcut cu el vreo 5 piese, noi nu ne-am văzut nici la clip, nici la studio. Mi-a rupt inima în mine. Mi-a zis niște vorbe...să îi dea Dumnezeu sănătate. Cine nu îl apreciază și nu e cu el, e împotriva mea.”, a povestit What's Up pe instagram, cu ochii în lacrimi.

Citeste si: N-o sa-ti vina sa crezi ce job a avut What's UP inainte sa se apuce de muzica! Cantaretul este unul dintre "faimosii" de la Exatlon 2