What's Up este în doliu: „Dumnezeu să te ierte! Sper să mă ierte și pe mine că…” Anunțul trist făcut de artist pe instagram

Autor: Amalia Georgescu
What's Up a anunțat că bunicul lui s-a stins din viață
Sursa: Instagram

Cu doar câteva zile înainte de Paște, What's Up trece prin clipe grele. Artistul este în doliu după ce a pierdut o persoană dragă. Ce mesaj a postat pe instagram?

Când lucrurile păreau că merg din ce în ce mai bine pentru What's Up, având în vedere că artistul și-a găsit sufletul pereche, iar din punct de vedere profesional a avut mai multe colaborări muzicale de succes , acum, cântărețul a făcut un anunț trist pe instagram. Ce persoană apropiată lui s-a stins din viață?

Momente grele pentru What's Up. Artistul a dat vestea tristă pe instagram

Este tot timpul pozitiv și încearcă să îi motiveze și pe cei din jurul lui să îi urmeze exemplul, însă de această dată, What's Up a făcut un anunț mai puțin plăcut pe contul său de instagram. Artistul a dezvăluit că și-a pierdut bunicul cu doar câteva zile înainte de Paște, iar acest lucru l-a afectat puternic.

What's Up a încărcat pe instagram o fotografie cu bunicul lui, iar în dreptul imaginii a postat și un mesaj emoționant.

Se pare că cei doi au avut o relație apropiată, iar pierderea suferită l-a îngenuncheat pe artist. 

Citeste si: What’s Up s-a căsătorit în secret! Primele declarații despre copil

Vizibil afectat de acest eveniment nefericit din viața lui, What's Up a dezvăluit că, de cele mai multe ori, i se întâmplă să le greșească celor dragi, fără să își dea seama de acest lucru.

Cântărețul este conștient că îi rănește pe cei care îl iubesc, însă a dezvăluit că nu își dorește să facă acest lucru și că regretă când ajunge în astfel de situații.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Dumnezeu să te ierte, bunicule. Sper să mă ierte și pe mine că de multe ori nu știu ce fac și rănesc gratuit! Te iubesc! P.S. Ne vedem acolo sus! Original gangsta: Vasile Balamuc. Tiganu meu cu ochi mici si suflet MARE, tigan de vatră (tigan citit) biblioteca cum avea tataie n-am vazut la nimeni.”, este mesajul pe care What's Up l-a postat pe contul de instagram.

După ce a dat vestea tristă pe instagram, cei care îl urmăresc pe What's Up în mediul online au ținut să îi fie alături în aceste momente grele. Astfel, mesajele au început să curgă pe instagram, iar prietenii virtuali i-au transmis artistului „Condoleanțe!”.

„Măcar acolo sus știe că nepotul lui a ajuns ceva în viață.”, i-a scris un prieten virtual lui What's Up.

Citeste si: What's Up, mesaj pentru iubitul fostei soții: „Dacă tu poți să o duci în continuare...”