What’s Up s-a căsătorit în secret! Primele declarații despre copil

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 20:55
What’s Up s-a căsătorit în secret! Detalii despre evenimentu fericit din viața artistului:

În cadrul unui inteviu, artistul What’s Up a dezvăluit detalii despre viața de bărbat căsătorit, dar și despre un copil.  

What’s Up a divorțat de Simina acum 2 ani, după 9 ani de relație. Relația dintre cei doi nu a mai funcționat, așa că au decis să pună punct. După puțin timp, acesta a fost surpins cu Alice Badea, care este profesor de muzică și totodată co-fondator al unor școli private de muzică. 

Citeste si: What's Up trece prin momente grele. Anunțul făcut de iubita artistului: „Din păcate, Whatsi are...”

What’s Up s-a căsătorit

În cadrul unui interviu, îndrăgitul cântăreț a dezvăluit faptul că s-a căsătorit. La 33 de zile de la relație, vedeta de televiziune a cerut-o de soție pe iubita lui. 

What's Up și Alice și-au tatuat un fluturaș, fiind cel care simbolizează, de fapt, iubirea lor și ”actul” oficial de căsătorie.

”La 33 de zile de relație, ea avea 33 de ani atunci, și am cerut-o de soție. 

Pe nou, am zis. După 33 de zile am zis ca o vreau pentru toată viata, am intrebat-o si uite-ne. Actele nu îți garantează dragostea, oamenii se schimbă. Așa că am decis să ne facem acest simbol, fluturașul. Eu, ca ființă, sunt foarte fragilă de felul meu.  , a spus cântărețul în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: What's Up si-a facut iubita, la nici doua luni de la divort! Cum arata cea pentru care a parasit-o pe Simina

Mai mult, artistul recunoaște faptul că își dorește să devină tătic în perioada următoare. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Dacă apare primul băiețel sau fetiță nu ai voie să nu faci pasul ăsta, pentru că dacă se duce la școală o să întrebe ”al cui ești?”. Trebuie să fie al cuiva. Bineînțeles că lucrăm la bebe.

Când vrea bunul Dumnezeu o să vină. Este normal la 30 de ani să vrei un copil. Fiecare cu treaba lui. Eu am făcut de toate, am muncit de când mă știu, am reușit să-mi fac o carieră muzicală, îmi doresc un copil.

Omul ce vrea la casa lui? O casă, o femeie care să-l iubească și un copil care să-i rămână în urmă. Altceva ce să vrei?”  a declarat artistul.

Alice Badea este de aceeași părere cu artistul, considerând că iubirea nu are nevoie de acte, bucurându-se de fiecare zi împreună.

”Pentru iubire nu ai nevoie de acte. Asta cred eu.

Iubirea rămâne, nu? Noi ne bucurăm de iubire în general, nu ne trebuie o zi specială pentru asta. Gesturile mărunte contează”, a mărturisit Alice Badea.