What’s Up și-a șocat fanii din mediul online! Artistul a dezvăluit de ce pleacă din România: "Sper să nu fie ultimul drum…"

Author: Elena Padure
What’s Up se confrunta cu probleme de sanatate
Sursa: Instagram

Cunoscutul artist What’s Up a decis să părăsească țara în următoarea perioadă. El a dezvăluit motivul pe rețelele de socializare.

What’s Up a anunțat că a părăsit România, în urmă cu 2 zile, printr-o postare pe Instagram. Artistul și-a șocat fanii prin anunțul făcut pe rețelele de socializare. Care este adevăratul motiv pentru care What’s Up a decis să își pună viața profesională pe pauză. 

Motivul pentru care What’s Up a plecat din România

Unul dintre cei mai de succes artiști din România, What’s Up, le-a mărturisit urmăritorilor săi că în ultima vreme s-a confruntat cu probleme de sănătate, potrivit wowbiz.ro.

Cariera sa a fost, astfel, pusă pentru locul doi, iar artistul a decis să părăsească țară. El s-a fotografia înainte de plecare, la aeroportul, și le-a promis fanilor că va reveni în lumina reflectoarelor curând. 

„Taxi, du-mă unde vreau! Vă pup și vă iubesc, ne revedem curând”, a spus artistul pe Instagram.

Motivul pentru care What’s Up și-a dorit să plece din România pentru a rezolva unele probleme de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Vă pup, vă iubesc, plec o vreme să-mi liniștesc inimioara! Ps: Pe drum spre aeroport, sper să nu fie ultimul drum…”, a adăugat artistul pe rețelele de socializare.

Citeste si: What's Up a izbucnit în lacrimi, iar totul are legătură cu Florin Salam. Dezvăluirea făcută de artist: „Mi-a rupt inima în mine...”

What’s Up are probleme de sănătate

Potrivit artistului, în urma unor investigații, efectuate în urmă cu doar câteva zile, a descoperit, că are probleme cu inima, fapt ce l-a determina să se trateze în afara țării cât mai repede. 

Citeste si: Vladimir Draghia despre Whats'UP: "Nu cred ca are viata lunga acolo!" Cum a comentat antrenorul lui Mirel Dragan despre gestul elevului sau fata de Whats'UP?

„Am făcut niște analize și mi-au zis că am inima mărită, adică am inima la limita superioară. Eu dorm prea puțin și mi-au zis că pocnește inima, o să fug prin Europa la doctor, voi pleca pe 29 luna aceasta și mă voi întoarce pe 9 luna viitoare, sper că viu”, a concluzionat Whats Up.

Citeste si: Despărțire nouă în showbiz-ul românesc? Ce vedete au șters orice urmă de relație de pe rețelele de socializare

 

Taguri: