What's Up trece prin momente grele. Anunțul făcut de iubita artistului: „Din păcate, Whatsi are...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 03 feb 2021, 21:40
What's Up trece printr-o perioadă delicată
Sursa: Instagram

What's Up este un artist îndrăgit de public și dacă în plan profesional lucrurile merg ca pe roate pentru el, se pare că din punct de vedere personal, artistul traversează o perioadă dificilă.

What's Up reușește să fie în continuare pe placul publicului, astfel că aproape toate melodiile pe care acesta le lansează ajung pe primele poziții în trending. Dacă în carieră are parte doar de reușite, colaborările din ultima perioadă ajutându-l să se poziționeze în top, se pare că în viața sa personală lucrurile nu merg tocmai bine.

What's Up e în doliu. Artistul a pierdut o persoană foarte dragă

Melodiile pe care le-a lansat recent sunt fredonate de toți fanii lui, dar în prezent, What's Up nu se poate bucura pe deplin de succesul din carieră. Invitată într-o emisiune de televiziune, iubita artistului, Alice Badea, a dezvăluit că What's Up trece prin clipe grele în momentul de față. Artistul și-a pierdut recent bunica, iar decesul acesteia a lăsat un gol adânc în sufletul lui, motiv pentru care a preferat ca pentru o perioadă să se retragă din lumina reflectoarelor.

Citeste si: Divorț bombă în showbiz! După o relație lungă și frumoasă, au pus punct. ”S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe”

Acesta este motivul pentru care iubita lui What's Up a apărut singură în platoul unei emisiuni de televiziune. Alice Badea a explicat că decesul bunicii l-a afectat puternic pe cântăreț, având în vedere că este vorba despre una dintre cele mai importante femei din viața lui.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Din păcate, Whatsi are un deces în familie. Condoleanțe și eu îi transmit.

Din păcate bunica lui a decedat și el a ales să stea acasă de data asta. Nu se simte foarte bine și aș fi vrut să fiu alături de el cât mai mult posibil. Am acceptat invitația cu mare drag la voi și sper că se uită și mă așteaptă acasă să îi fiu alături.”, a spus iubita lui What's Up, Alice Badea, în cadrul unei emisiuni de televiziune, potrivit wowbiz.ro .

În această perioadă delicată din viața lui, cântărețul What's Up a avut parte de tot sprijinul iubitei lui, după cum chiar ea a dezvăluit public.

Citeste si: N-o sa-ti vina sa crezi ce job a avut What's UP inainte sa se apuce de muzica! Cantaretul este unul dintre "faimosii" de la Exatlon 2