Will Smith a palmuit un reporter pe covorul rosu. Afla motivul! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 sep 2021, 16:45

Aflat in turul de promovare a celei mai recente serii "Men in Black 3", Will Smith a fost victima unei glume neobisnuite chiar pe covorul rosu.

In timp ce se afla la Moscova, un reporter renimit pentru farsele pe care le face vedetelor a incercat sa-l sarute pe Will Smith pe gura. Rezultatul? Will Smith era cat pe ce sa-l ia la bataie.

 

Starul american se indrepta catre o conferinta de presa cand a fost abordat de catre un reproter ucrainean. Will Smith a dat mana cu reproterul si l-a imbratisat moment in care cel din urma a incercat sa-l sarute si nu oricum.

Pe gura! Reactia lui Will Smith nu a intarziat sa apara." Care dracu e problema ta?", a spus nervos actorul american dupa care i-a sters o palma reporterului pentru indrazneala de care a dat dovada. Will Smith s-a calmat, insa, imediat si a inceput sa rada in timp ce incerca sa le spuna celorlalti ce i s-a intamplat." Are noroc ca nu i-am tras un pumn", a adaugat actorul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Intreaga scena a fost postata pe internet, iar gurile rele spun ca o sa devina in curand mai celebra decat "Men in Black 3".

Will Smith a declarat ulterior ca nu este homofob, dimpotriva sustine legalizarea casatoriilor dintre persoanele de acelasi sex.