William, Kate, Harry și Meghan au apărut împreună pentru a-i aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a

Autor: Alina Petre
Actualizat: 14 iun 2023, 05:45

William, Kate, Harry și Meghan împreună

William, Kate, Harry și Meghan au apărut împreună pentru a-i aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a.

William, Kate, Harry și Meghan au apărut împreună pentru a-i aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a.

Citeste si: Margareta a României, posibila soție a lui Charles al III-lea. Ce legătură există între ea și între regele Marii Britanii

William, Kate, Harry și Meghan au apărut împreună

Prinţul şi prinţesa de Wales, William și Kate, și ducele și ducesa de Sussex, Harry și Meghan, au apărut sâmbătă în public împreună, ei petrecând mai multe minute salutând mulțimea venită la Castelul Windsor pentru a-i aduce un

omagiu defunctei regine Elisabeta a II-a.

Cele două cupluri apar pentru prima dată împreună în public din 9 martie 2020, de Ziua Commonwealth-ului, relatează presa britanică.

Noul prinţ de Wales, William, a fost cel care i-a invitat pe ducii de Sussex să li se alăture pentru a vedea omagiile florale depuse de britanici la porţile Castelului Windsor, potrivit sursei citate.

Ce masaj au transmis

Prințul William și Prințul Harry au mers unul lângă altul în spatele sicriului Reginei Elisabeta a II-a, când acesta părăsea pentru ultima dată Palatul Buckingham.

Împreună cu Regele Charles și alți membri ai Familiei Regale, aceștia s-au îndreptat către Westminster Hall, unde sicriul reginei va fi depus până la înmormântare, conform BBC.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În spatele sicriului au mers pe jos cei patru copii ai Reginei- Regele Charles, Prințesa Ana și Prințul Edward, în uniformă militară, iar Prințul Andrew îmbrăcat într-un costum, iar în spatele lor se aflau William, acum Prinț de Wales, și Prințul Harry, care a purtat și el un costum civil.

De data aceasta, cei doi frați au mers unul lângă altul, spre deosebire de înmormântarea Prințului Philip de anul trecut, când mai era o persoană între ei, în ceea ce a fost considerat la acea vreme un semn de separare.

Acest lucru a trasmis un mesaj puternic de unitate a familiei, după numeroase speculații privind tensiunile și dezacordurile dintre ei. Soțiile lor, Catherine și Meghan, au mers cu mașina la Westminster Hall, lor li s-au alăturat soților lor pentru a-i aduce un omagiu reginei. Prințul și prințesa de Wales, William și Catherine, și ducele și ducesa de Sussex, Harry și Meghan, au avut o apariție surpriză, sâmbătă, la castelul Windsor.

Imaginea celor doi frați împreună, mergând în spatele sicriului, le-au amintit britanicilord e înmormântarea mamei lor, Prințesa Diana, cu 25 de ani în urmă.

Elisabeta a II-a, suveranul cu cea mai îndelungată domnie din istoria Marii Britanii şi o prezenţă impunătoare pe scena globală timp de 70 de ani, s-a stins din viață joi, la vârsta de 96 de ani, după ce starea ei de sănătate s-a deteriorat.

Fiul ei Charles a fost proclamat oficial rege de Consiliul de Succesiune, sâmbătă, într-o ceremonie istorică la Palatul St James.

Citeste si: Răspunsul neașteptat pe care Regele Charles al III-lea l-a dat atunci când a fost invitat de un bărbat din mulțime la o bere