„William m-a apucat de guler și m-a trântit la podea”. Harry susține că a fost atacat de Prințul Wiliiam. Declarații halucinante în noua carte a soțului lui Meghan Markle

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 05 ian 2023, 19:42

Harry continuă seria dezvăluiri halucinante despre presupusele probleme întâmpinate de-a lungul timpului

Sursa: Captură video, twitter

Problemele din Familia Regală a Marii Britanii au ajuns la un nou nivel, iar acuzațiile aduse în documentar și în interviuri au reprezentat doar începutul, căci Harry îl acuză pe Prințul William că l-a atacat.

Harry continuă seria dezvăluiri halucinante despre presupusele probleme întâmpinate de-a lungul timpului și îl acuză pe succesorul la tron, Prințul William, că l-a atacat.

Harry continuă să îl acuze pe Prințul William de un comportament violent

Harry urmează să lanseze propria carte în care, bineînțeles, se vorbește despre problemele pe care cuplul Harry & Meghan le-ar fi întâmpinat în Familia Regală a Marii Britanii.

În urmă cu trei ani, aceștia au decis să renunțe la atribuțiile regale pe care le au și să se mute în Statele Unite ale Americii.

„William m-a apucat de guler, smulgându-mi colierul, și m-a trântit la podea. Am aterizat pe castronul pentru câini”, este un pasaj din cartea lui Harry, unde precizează, de asemenea, că fratele lui mai mare a spus despre Meghan că este „nepoliticoasă” și „dificilă”.

Conform The Guardian, relatează Daily Mail, în urma acestui incident, Harry a spus că s-a ales cu răni vizibile, printre care se numără „zgârieturi și vânătăi”.

Întregul scandal ar fi luat naștere într-una din bucătăriile Palatului Kensington, în anul 2019, cu puțin timp înainte ca Meghan și Harry să plece din Familia Regală.

Citește și: Palatul Buckingham a anunțat când va avea loc încoronarea Regelui Charles al III-lea. Aceasta va marca un moment istoric din ultimii 120 de ani

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Harry susține că, după ce William a spus despre Meghan că este „nepoliticoasă” și „dificilă”, acesta i-ar fi răspuns că nu face nimic altceva decât să „repete spusele presei”, după care au început să țipe unul la altul, Harry ajungând să fie bruscat de fratele lui.

Prințul William, acuzat că l-a atacat pe Harry, într-o serie tulburătoare de confesiuni

Fiul regretatei Prințese Diana a continuat, spunând că i-a oferit lui Harry un pahar cu apă, adăugând: „nu pot vorbi cu tine când ești așa. „ A pus jos apa, mi-a spus alt nume, apoi a venit la mine. Totul s-a întâmplat foarte repede. Atât de repede.

M-a apucat de guler, smulgându-mi colierul, și m-a trântit la podea. Am aterizat pe castronul câinelui, care s-a spart sub spatele meu, bucățile tăindu-mă.

Am stat acolo o clipă, amețit, apoi m-am ridicat în picioare și i-am spus să plece ”, a continuat acesta.

Citește și: Meghan Markle vrea să discute cu Regele Charles al III-lea. Moartea reginei a dus la o reapropiere în familia regală

În momentul în care Meghan ar fi văzut zgârieturile provocate de marginea castronului, Harry a dezvăluit că aceasta nu s-a enervat și nici nu a fost mirată de cele întâmplate, ci doar „a fost teribil de tristă”.

Familia Regală a refuzat să comenteze ultimele declarații acuzatoare are lui Harry care au apărut în documentarul despre el și despre Meghan și care a împărțit englezii în două tabere, cei mai mulți fiind de partea Palatului Buckingham.