Winter is coming! 4 buchete flori pe care le poti oferi in dar in sezonul rece

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 23 nov 2018, 10:54

Cine spune ca iarna nu se ofera flori? Desi sezonul rece a venit, momentele speciale, aniversarile, premierele si alte ocazii raman neschimbate si cu aceeasi importanta.

Si cum altfel pot fi acestea sarbatorite daca nu printr-un buchet superb de flori? Toamna este bogata in flori colorate si speciale, iar iarna nu face decat sa le puna in evidenta culoarea si forma plapanda a fiecarei petale.

Mai jos sunt cateva buchete de flori si aranjamente florale pe care sa le iei in considerare atunci cand vrei sa faci o surpriza sau sa feliciti un prieten.

  1. Buchete cu Crizanteme si Gerbere

Desi natura pare adormita si fara prea multa viata, aceste flori sunt cele mai rezistente la temperaturi scazute si chiar si la inghet. Culorile tomnatice vor infrumuseta ziua persoanei care primeste un astfel de aranjament, si, in plus, vor putea fi pastrate mai multe zile la rand.

Alege un aranjament cu crizanteme si gerbere colorat sau un buchet cu flori in culori desprinse din parcurile naturale: rosul batut de soare, galbenul timpuriu sau cele cu petale pestrite. Si ai si de unde alege, intrucat exista peste 30 de specii de crizanteme.

  1. Cutii cu trandafiri criogenati

Desprinsi din gradinile regale, trandafirii criogenati reprezinta simbolul unei povesti de iubire nemuritoare.

Este un cadou ideal, oferit de tot mai multe persoane, intrucat frumusetea lor este permanenta. Trandafirii sunt conservati si rezista pana la 25 de ani. Poti alege fie un aranjament de trandafiri criogenati in cutie, fie un singur trandafir inchis intr-o cupola.

  1. Aranjamente florale in cutie

Aranjamentele florale sunt ideale pentru decorarea spatiilor, dar pot fi un cadou ideal si pentru aniversari sau premieri.

Avantajul aranjamentelor florale este multitudinea de culori. De cele mai multe ori, designerii florali folosesc diverse specii de flori si mixeaza culorile pentru ca rezultatul sa fie o poveste superba scrisa cromatic pe petalele catifelate ale celor mai alese flori. Pentru sezonul rece, poti alege aranjamentele care contin si brad cu trandafiri sau aranjamente cu flori de toamna.

  1. Aranjamente decorative de Craciun

In perioada sarbatorilor, cand toata lumea se bucura de mirosul de brad, de aroma de portocala si de primirea cadourilor impachetate in rosu, verde si alb, ideal ar fi sa pastrezi cromatica si sa alegi un buchet de flori care sa complete atmosfera festiva. Alege un aranjament floral de Craciun cu brad sau un cos din lemn natur cu diverse flori colorate.

Atunci cand nu stii ce cadou sa alegi, opteaza pentru un aranjament floral sau un buchet de flori pretioase. Comanda flori de la Maison D`Or si vei impresiona orice femeie.

 

 

Taguri: