Wiz Khalifa ridicat de poliție la Beach, Please, după ce și-a aprins un joint pe scenă: VIDEO cu momentul arestării sale

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 14 iul 2024, 16:35

Rapperul american Wiz Khalifa a fost arestat la festivalul Beach, Please!

 
Sursa: tiktok.com și facebook.com

Wiz Khalifa a fost arestat în Costinești după ce și-a aprins un joint cu marijuana.

Rapperul american Wiz Khalifa a fost arestat la festivalul Beach, Please! din Costinești după ce și-a aprins un joint pe scenă. În România, consumul de marijuana este ilegal, iar incidentul a atras rapid atenția autorităților.

Wiz Khalifa arestat la Costinești

Rapperul american Wiz Khalifa, cunoscut pentru promovarea legalizării canabisului, a fost arestat sâmbătă seara la un festival din Costinești din Costinești, după ce și-a aprins un joint pe scenă.

Acest incident a stârnit reacții mixte, având în vedere că în România consumul de marijuana este ilegal.

Potrivit hotnews.ro, în timpul concertului său la Beach, Please!, Wiz Khalifa a fost surprins aprinzându-și un joint de marijuana pe scenă, în fața unui public numeros. Poliția a intervenit rapid și l-a ridicat pe artist, dar autoritățile nu au confirmat oficial reținerea sa. La 36 de ani, Wiz Khalifa este un artist recunoscut la nivel internațional, fiind nominalizat la premiile Grammy și Globul de Aur.

De asemenea, el este un cunoscut susținător al canabisului și a creat propria marcă de marijuana, Khalifa Kush, care a avut un mare succes.

Incidentul a venit pe fondul unei alte controverse legate de festivalul Beach, Please!, co-fondat de influencerul Selly. Acesta anunțase că va desfășura o campanie antidrog în cadrul evenimentului, însă alegerea artiștilor a stârnit discuții aprinse. În prima zi a festivalului, trapperul Candyboii a interpretat o piesă controversată, „A B C D”, care conține cuvinte obscene și face referiri la consumul de droguri.

Acest moment a fost transmis live pe canalul oficial de TikTok al festivalului, care are un milion de urmăritori.

Citește și: Donald Trump a fost împușcat în timp ce susținea un discurs electoral în Pennsylvania: Cum se simte în prezent acesta? Primele imagini live cu momentul în care s-a tras asupra sa

Festivalul a început oficial pe 10 iulie și se desfășoară pe durata a cinci zile, reunind peste 200 de artiști din țară și străinătate.

Este considerat cel mai mare festival urban din sud-estul Europei, cu o participare estimată la peste 120.000 de persoane. Printre headlinerii evenimentului se numără artiști internaționali de renume, precum Travis Scott, French Montana, Rick Ross, Rich the Kid, Don Toliver, Anitta, Rich Amiri, Yeat, și Ice Spice.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Monica Tatoiu, despre aglomerația din saloanele de cosmetică și prețurile din magazine. “Nu găsești loc, e plin de femei.”

Organizatorii evenimentului au reafirmat angajamentul lor pentru asigurarea unui mediu sigur

Incidentul cu Wiz Khalifa a atras atenția atât asupra legalității consumului de droguri în România, cât și asupra responsabilității organizatorilor de festivaluri în gestionarea comportamentului artiștilor invitați. Susținătorii lui Khalifa argumentează că artistul nu a făcut decât să promoveze un mesaj pentru care a militat întotdeauna, în timp ce criticii subliniază necesitatea respectării legilor locale și importanța desfășurării unor campanii antidrog autentice și eficiente.

Cazul a subliniat, de asemenea, importanța coordonării între organizatori și autorități pentru a preveni astfel de incidente în cadrul unor evenimente de amploare. Într-o declarație oficială, organizatorii au reafirmat angajamentul lor pentru asigurarea unui mediu sigur și respectarea legilor în vigoare, subliniind că vor colabora îndeaproape cu autoritățile pentru a clarifica circumstanțele incidentului.

Citește și: Răspunsul lui Jador pentru Ilinca Vandici, după despărțirea de Oana: “Un bărbat are grijă de familia lui”

Festivalul din Costinești continuă să fie un punct de atracție major pentru fanii muzicii din întreaga lume, însă incidentul cu Wiz Khalifa a adus în prim-plan provocările legate de gestionarea comportamentului artiștilor și respectarea legilor locale. În timp ce ancheta continuă și autoritățile încearcă să determine toate detaliile, rămâne de văzut cum va influența acest incident percepția publicului asupra festivalului și a mișcării pentru legalizarea cannabisului promovată de Khalifa.

VIDEO cu momentul în care artistul Wiz Khalifa a fost arestat:

Acesta este momentul, postat pe TikTok, când Wiz Khalifa a fost arestat: