WOW, cat de mult a crescut baietelul Andreei Mantea! La un an si zece luni, David a impresionat pe toata lumea la un eveniment monden!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 mar 2017, 12:23

Andreea Mantea este o mama extrem de mandra! Baietelul ei, David, in varsta de un an si zece luni, a fost in centrul atentiei la un eveniment pentru copii imediat ce si-a facut aparitia la fata locului!

Andreea Mantea si-a scos pustiul in lume! Micutul David a venit impreuna cu mama lui la un targ de copii de la Romexpo pentru a participa la o prezentare de moda destinata viitoarelor mamici.


Fiul prezentatoarei de la WOWbiz.ro a punctat prima data cu tinuta casual, compusa din jeansi bleumarin, camasa alba, vesta gri de fite si o pereche de pantofi sport. La doar un an si zece luni, David a aratat ca un mic star si a fost, cum era de asteptat, in centrul atentiei.

Baietelul Andreei s-a comportat extraordinar de bine in public. La inceput, a fost un pic mai retras, dar pe urma, cand s-a obisnuit cu atmosfera, s-a relaxat si a stat alaturi de mama lui, chiar si la interviuri. “David are o personalitate… Suntem la etapa in care foarte greu acceptam pe cineva. Inainte, baietelul meu nu comenta, cine venea la noi, era OK, acum nu mai e asa. Are preferintele lui! Se enerveaza foarte tare daca lucrurile nu stau cum isi doreste el, insa are momente si momente, vrea sa se joace cu unii copii, cu altii- nu”, a
spus amuzata Mantea.


Vedeta de la Kanal D spune ca este foarte fericita in aceasta perioada a vietii ei. “Este atat de frumos sa fii mama de  baietel, incat ai vrea sa fie asa in fiecare zi tot restul vietii. David este viata mea, sufletelul meu, fara el nu cred ca as putea sa traiesc. Ma uit la el si ma minunez cat de repede creste, cum ma imita.
La un an si 10 luni, el este ca un fel de papagal, repeta tot ce aude, absolut tot. De exemplu, a luat de la mine cuvantul “doooamne…” si cand il spune isi si pune mana la cap, exact asa cum fac eu, este incredibil! Nu ma mai satur sa stau cu el cand il vad asa. E minunat”, a dezvaluit Andreea.














 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.