WOW! Cate kilograme a dat jos Culita Sterp la Survivor Romania in cele aproape cinci luni: "Vai de capul meu! Satana mai merge acolo, nu eu!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 25 iul 2022, 14:25
Cat a slabit Culita Sterp in competitia Survivor Romania

Culita Sterp a facut proba cantarului imediat cum a ajuns acasa si nu prea i-a placut ce a vazut. Cantaretul e pus pe fapte mari si vrea sa se ingrase din nou.

Culita Sterp nu a fost nici el scutit de probleme de sanatate cat timp a fost la Survivor Romania si recunoaste ca trebuie sa se ocupe si de acest aspect.

După aproape jumate de an de stat în junglă, luptându-mă cu inamicii nr 1 (foamea si dorulm de casă), chiar daca am plecat cu o fisură de menisc la picior si un început de hernie de disc la spate de pe trasee, pot spune că Survivor a fost experiența vieții mele, și că am învățat multe aici!  Când ești departe

de tehnologie, de familie, de civilizatie, realizezi lucruri pe care acasă nu le vezi, pt ca ți se par normale! Prețuiți tot ce aveți acasă! Familia, mâncarea, tot ce v-a dat Dumnezeu!"

Culita Sterp vrea sa se ingrase dupa Survivor Romania

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. S-a rupt lantul de iubire dintre Zanni si Sebastian Chitosca. Cum l-a tradat Faimosul pe fotbalist: "Se da dupa cum bate vantul"

Un alt aspect la care vrea sa lucreze Culita este greutatea. Cand a intrat in competitie, fostul Faimos avea 105 kilograme la o inaltime de 1, 96 de m, iar dupa ce a iesit din competitie nu a dat doar 10 kilograme, ci aproape 17 kilograme. Nemultumit de felul cum arata, Culita si-a rugat mama ca primul lucru pe care sa-l faca cand ajunge acasa, e sa puna o masa mare.

Zis si facut caci Culita cand a revenit in sanul familiei, l-a asteptat o masa mare cu branza, rosii si tot ce iubea el mai mult sa manance. Faimosul nu a stat pe ganduri si a infulecat totul de pe masa. In plus, asa cum a dovedit in fata celor stransi sa-l primeasca cum se cuvine acasa, Culita nu mai are nici patratele si vrea cu orice pret sa le recastige.
Chiar iubita lui, Daniela, i-a spus cand l-a vazut prima data ca arata ca in liceu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Culita Sterp a slabit enorm in timpul competitiei Survivor Romania: "Mi se vad coastele!"

Citeste si: Elena Ionescu, castigatoarea primului sezon Survivor Romania, pronostic dur! Pe cine vede favorit la Marele Trofeu al sezonului doi

Mi se văd coastele, trebuie să pun pe mine. Zici că-s ca în liceu. Vai de capul meu! Am ajuns la proba cântarului și mi-e frică să mă pun pe el. Aveam 105 kilograme când am plecat la Survivor. Acum am 88 de kilograme.  Cine m-a dus pe mine acolo? 88 de kilograme?? Vai de capul meu! Satana mai merge acolo, nu eu.

Vreau să mănânc ca spartul. I-am zis mamei să mă aștepte cu o masă mare”

Si mama Geta a observat ca baiatul ei este mult prea slab si ca trebuie sa mai puna pe el carnita: "Zici că ai fost sechestrat. Nu îl mai recunosc. A slăbit mult.” Toata familia a recunoscut ca lui Culita i-au lipsit la Survivor mancarea si somnul, caci cantaretul nu suporta sa fie privat de cele doua, insa odata cu trecerea lunilor, fostul Faimos s-a obisnuit si nu a mai simtit nici frigul, nici foamea si nici lipsa somnului ca inainte.