WOW - Ce IMAGINI posteaza pe Instagram copiii BOGATASILOR!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:03

Facebook a platit un miliard de dolari pentru Instagram, o aplicatie de foto-sharing. Cu ajutorul acesteia utilizatorii pot aplica diverse filtre foto pozelor pe care le fac cu smartphene-ul sau tableta urmand ca mai apoi sa fie postate rapid in diverse retele sociale: Facebook, Twitter, Flickr, Forsquare si Tumblr.

Aceasta aplicatie a prins foarte bine mai ales in randul tinerilor dornici sa le arate prietenilor viata lor in imagini. Din imagini se poate vedea ce fac persoanele cu bani, dar si cum este viata celor care nu au averi de milioane de euro.

 

Desigur, diferenta este uimitoare, si daca bogatasii fac poze masinilor de lux, caselor, piscinelor etc. cei cu venituri mai mici se cncentreaza mai mult pe peisaje.

Cu toate acestea, este foarte placut sa intri seara si sa vezi cum sunt si ce fac oameni in timpul lor liber.

 

Asadar, mai jos ne-am gandit sa va prezentam o serie de imagini care au fost postate pe Instagram de catre cei care nu se uita la bani.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Vezi

mai multe poze iin GALERIA FOTO de mai jos!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.