WOW! Ce mananca concurentii greci de la Survivor 2021! Ai fi surprins sa afli CINE este cel care ii hraneste aproape in fiecare zi de competitie

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 26 iul 2022, 14:00
Cine este cel care ii rasfata cu delicii pe greci la Survivor

CITESTE mai jos totul despre cel care ii RASFATA aproape zilnic cu mancare buna pe concurentii de la Survivor Grecia din sezonul opt!

Concurentii de la Survivor Romania 2021 au avut ocazia sa ii cunoasca intr-un meci de exceptie pe omologii lor din echipa elena. Astfel alaturi de echipa Faimosilor de la romani, s-au alaturat cei de la echipa Rosie de la greci, iar Razboinicilor, cei din echipa Albastra. Ambele echipe mixte, au dat totul pe teren, insa victoria a fost de partea Faimosilor cu scorul de 10-6, iar cel care a castigat pnctul decisiv a fost Ilias la duel cu Marius Craciun.

CINE le pregateste grecilor mancare aleasa la Survivor Grecia

Citeste si: SURPRIZA uriasa in clasamentul Survivor Romania 2021! Cine se afla in topul celor mai eficienti concurenti din competitie

Insa, nimeni nu a putut contesta forta cu care grecii au luptat pe traseul Survivor si mai ales toata lumea a observat fizicul de invidiat al grecilor.

E adevarat ca este si o mostenire de la zeii Olimpului ca sa spunem asa, insa concurentii de la Survivor Grecia au si un mic secret. Se pare ca nu nuca de cocos sau orezul sau bananele ii fac sa fie atat de bine sculptati si eficienti pe traseu, ci ajutorul unuia dintre cei mai buni competitori din echipa Albastra si anume George Koromi. In varsta de 33 de ani, George are o deschisa o mica afacere in centrul Atenei si anume o cafenea.
Insa, concurentul din echipa Albastra studiaza designul grafic si e pasionat de animatia 3D.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pasiunea cea mare a lui George este snorkeling-ul si asta l-a ajutat foarte mult in republica Dominicana deoarece este singurul concurent care se baga la fundul apei pentru a procura hrana din belsug pentru echipa sa. Filmari de exceptie l-au surprins pe grec cand vana ca un adevarat bastinas din insule scufundat in adancuri pisici de mare si alte animale marine menite sa le asigure caloriile necesare supravietuirii la Survivor.

Insa, asta nu este totul despre George Koromi. Tanarului de 33 de ani ii place sa traiasca pe muchie de cutit si porneste alaturi de prietenii sai in expeditii periculoase pentru a face diverse capturi marine. Nu suporta sa se incojoare de oameni egocentrici sau pasionati de shopping. Nu ii place sa piarda si este extrem de focusat sa ajunga in Marea Finala si sa castige premiul cel mare.

CINE este George Koromi de la Survivor Grecia

Citeste si: Stefan Ciuculescu a izbucnit in lacrimi in direct! Ce dezvaluire a facut despre Elena Marin: "Nu ma asteptam niciodata din partea ei sa spuna acest lucru!"

Se pare ca grecii au noroc cu George Koromi in timp ce concurentii romani se bazeaza in special pe nuca de cocos si crabii pe care ii vaneaza aproape zilnic. Mai mult, multi dintre competitorii care au fost eliminati au recunoscut ca au facut o foame incredibila si au ajuns sa manance si fructe otravitoare deoarece nu mai suportau senzatia stomacului atat de gol. Unul dintre Faimosi, Culita, a recunoscut ca foamea a fost cel mai mare dusman al lui. Si Mellina a declarat ca la un moment dat intrase intr-o depresie crunta din cauza foamei." Am mai prins niște pește, am simțit gustul de carne. Mai prindeam crabi, dar era o muncă foarte migăloasă, ei fiind mici. Făceam orice ca să găsim altceva decât nucă de cocos, de care ne săturaserăm. O prăjeam, o făceam pisată, o mai mâncam cu orez, când câștigam la reward. O dată țin minte că m-am dus prin junglă și am găsit niște fructe roșii. Tot timpul când găseam ceva gustam, băgam în gură, nu aveam nicio treabă. N-am crezut că o să mănânc din gunoaie. La Survivor mi-am demonstrat abilitatea asta."

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.