WOW! Ce reactie a avut o indragita actrita pe platourile de filmare din Buftea! De ce s-a speriat una dintre "Fetele lu` dom` Profesor"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:52

Miercuri, 12 martie, de la ora 21.15, la Kanal D, va debuta cel mai tare serial de televiziune romanesc, o comedie savuroasa cu cei mai simpatici actori, printre care Octavian Strunia, Catalin Catoiu sau Doinita Oancea! Reporterii WOWbiz.ro au patruns pe platourile serialului realizat la Buftea si au surprins momente savuroase din timpul filmarilor!

Nu este deloc usor sa fii actor in serialele de comedie! Scenele se trag la foc automat, agitatia este foarte mare, regizorii te preseaza in permanenta, iar timpul costa bani!

Reporterii WOWbiz.ro au patruns pe platoul de filmare la cel mai nou serial romanesc de comedie, "Fetele lu' dom' Profesor", care  va avea premiera pe 12 martie, la Kanal D. Povestea serialului este una actuala: fortat de imprejurari, Tinel (interpretat de Catalin Catoiu) – profesor de filozofie disponibilizat, isi transforma casa in salon de masaj erotic.

Bella, Mela si Stela sunt trei fete sexoase care se ocupa de acest salon, fiind interpretate de Adina Galupa, Donita Oancea si frumoasa actrita Francesca Leonte.


Asadar, nu ratati din 12 martie (miercuri) de la ora 21.15 la Kanal D debutul acestui serial de comedie!

Intra pe WOWbiz.ro si vezi un video de SENZATIE!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii